Pam & Tommy

0

Για όσους έχουν μουσικό – και μη – ενδιαφέρον, μπορούν να παρακολουθήσουν τη σειρά “Pam & Tommy” στο συνδρομητικό κανάλι Disney+.

Η σειρά πραγματεύεται την προσωπική (και ερωτική) ζωή του ζευγαριού από τη στιγμή της γνωριμίας τους και τη μετέπειτα τροπή που πήρε με το σκάνδαλο της βιντεοκασέτας hi8 (προκάτοχος αυτής το γνωστό super8) που διέρρευσε μέσα από το διαδίκτυο στα μέσα της δεκαετίας του 1990 (στην εποχή επί Κλίντον – το σκάνδαλο με τη Monica Lewinsky ξέσπασε το 1996), μετά από την κλοπή του χρηματοκιβωτίου που έλαβε χώρα στην έπαυλη του ζευγαριού από έναν απλήρωτο ξυλουργό που εργαζόταν για λογαριασμό τους…

Μέσα στη σειρά βλέπουμε επίσης πως κινείται η βιομηχανία της μουσικής, του πορνό και της δημοσιογραφίας, τις επιπτώσεις της “υπερέκθεσης” καθώς και τα πρώτα βήματα αυτής μέσω του διαδικτύου.

Οι μουσικές επιλογές που “ντύνουν” τη σειρά είναι αρκετά ενδιαφέρουσες μιας και έχουν γκάμα και από παλαιότερες δεκαετίες.

Οι ερμηνείες των: Lily James (Pamela Anderson), Sebastian Stan (Tommy Lee), Seth Rogen (Rand), Nick Offerman (Uncle Miltie) αλλά και της Taylor Schilling (Erica) αρκετά καλές.

Στους ρόλους των υπόλοιπων μελών των Mötley Crüe οι: Iker Amaya (Nikki Sixx), Chris Mann (Mick Mars) και Paul Guzman (Vince Neil).

Τη δημιουργία της σειράς υπογράφει ο Robert Siegel.

Η σειρά έχει δραματουργικό ενδιαφέρον πέραν της υπόθεσης που πραγματεύεται και ολοκληρώνεται σε 8 επεισόδια.

Είναι κατάλληλη για ηλικίες άνω των 18 ετών.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version