GamesBayonetta 3: Έπίσημο trailer κυκλοφορίας

Bayonetta 3: Έπίσημο trailer κυκλοφορίας

-

Το μοναδικής αισθητικής παιχνίδι, κυκλοφορεί αποκλειστικά στο Nintendo Switch και έχει και Naive Angel Mode. To πολυαναμενόμενο τρίτο κεφάλαιο του Bayonetta, έρχεται στις 28 Οκτωβρίου και ρίχνει σαγόνια. Όπως μας ενημέρωσε η PlatinumGames, το παιχνίδι θα διαθέτει και “safe mode”, ώστε να μπορείτε άνετα να το παίξετε στο σαλόνι σας, χωρίς να ανησυχείτε (γιατί ανησυχούσαμε πολύ…) ποιός βλέπει.

Πάρτε για ακόμη μια φορά, την Umbra Witch σας, στον αγαπημένο hack n slash τίτλο της Platinum Games και περιηγηθείτε με την Bayonetta, στον κόσμο του Trinity of realities.

Για περισσότερα νέα από τον κόσμο του Bayonetta, stay bewitched και ενημερωθείτε από το Geekdom.gr . Τον προορισμό για κάθε Geek.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΡΕΡΕΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΡΕΡΕΣ
Γράφω πράγματα, κάποιος τα διαβάζει. Mostly nolifer, but basically I'm an accountant.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Industry Giant 4.0 – πρώτο gameplay trailer

Η Toplitz Productions και η Don VS Dodo παρουσίασαν το πρώτο gameplay trailer του παιχνιδιού Industry Giant 4.0, αναβίωση της σειράς Giant.

Harvest Days: Βγαίνει από Early Access

Η Family Devs και η Toplitz Productions ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία του Harvest Days, το οποίο βγαίνει από Early Access.

Medieval Dynasty: Το co-op mode έρχεται και στις κονσόλες

Η Render Cube και η Toplitz Productions ανακοίνωσαν πως η λειτουργία Co-op, ο νέος χάρτης Oxbow Map και ο δημιουργός χαρακτήρων για το Medieval Dynasty θα έρθουν στο Xbox Series X|S.

Haven: Forge Friendships to Save the World

Η Unleashed Games έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer για το Haven: Forge Friendships to Save the World

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα