Home Series Series Spotlight The Boys: 5 λόγοι που ο Homelander είναι ο καλύτερος χαρακτήρας

The Boys: 5 λόγοι που ο Homelander είναι ο καλύτερος χαρακτήρας

0

Σε αυτή τη στιγμή κρίσης για όλη την ανθρωπότητα, ο μέσος άνθρωπος έχει μπροστά του ενα δίλλημα: ΥΠΕΡ του Homelander (The Boys) ή ΚΑΤΑ του.

Είναι προφανές, αν έχεις 2 εγκεφαλικά κύτταρα, το ΥΠΕΡ και σε αυτό το άρθρο θα σας πώ τους 5 καλύτερους λόγους.

1 Πατρίδα, οικογένεια, θρησκεία.

Ο Homelander είναι ΣΙΓΟΥΡΑ απεσταλμένος του Ιησού. Μοιάζει με άγγελο (κυριολεκτικά και μεταφορικά), πρεσβεύει όλα τα βιβλικά ιδανικά του Μεσσία, είναι λευκός, ξανθός, δεν αισθάνεται πόνο και είναι ο πιο σοφός των σοφών.
Ό,τι κάνει είναι για να προστατεύσει την πατρίδα του και τον ξεχωριστό λαό του. Οι υπερδυνάμεις του, ξέρει και ο ίδιος (βλ ομιλία του στις 6/7/20), είναι δώρο από τον Θεό με μοναδικό σκοπό να μας σώσει από την επιρροή του Σατανά γύρω μας.

2 Ο πιο δυνατός υπεράνθρωπος

Δεν είναι τυχαίο που είναι ο πιο δυνατός απο όλους τους υπερανθρώπους, όπως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ο πιο καλός στρατηγός. Αν δεν ήταν απεσταλμένος του Βασίλειου του Παραδείσου ΔΕΝ θα είχε αυτές τις δυνάμεις. Ο πατερ Κλεομένης το είπε καλύτερα “το λέιζερ, που καίει ωσάν την πυρά της κολάσεως, για τους άπιστους και τους δαιμονισμένους (γκέι, αριστεροι, φεμινίστριες κλπ κλπ)”

3 Ο έρωτας της Στορμφροντ

Τον αγάπησε η Στορμφροντ, η πιο έξυπνη και δυνατή γυναίκα πάνω στη Γη. Ναι ήταν λίγο ναζί, αλλά καταβάθος ποιος δεν είναι λίγο;
Όλοι κρίνουν κατευθείαν κάποιον, πριν ακούσουν τι έχει να πει. Αυτό δεν ειναι ναζιστικό; οδήγησαν την καημένη στην αυτοκτονία με το cancel culture τους και το social justice τους.
“Αγία Στορμφροντ η Μάρτυρας” είπε ο πατερ Πατήσιως προχθές και το ένιωσα πολύ δυνατά μέσα μου.

4 Η προδοσία της Starlight

Η Σταρλαιτ, που όπως μάθαμε από το κλειστό γκρουπ του Facebook “ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΡΛΑΙΤ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ” ήταν χρόνια Μασώνος και ετοίμαζε ενδοεταιρικό πραξικόπημα στην Βοτ Ινταστρις για να διορίσει διευθυντή τoν Σουπερσονικ.
Επίσης να σας θυμίσω ότι συνεργάστηκε με γνωστό τρομοκράτη Κίμικο Μιγιασίρο (ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ)

5 Η κουλτούρα της ακύρωσης

Η υπεράσπιση του Homelander της Αμερικής είναι εξαιρετικός τρόπος να αντιμετώπισουμε αυτήν την κουλτούρα ακύρωσης, που χρόνια πολεμάμε. Αυτούς τους απροσάρμοστους μπαχλάκηδες που παρεξηγούντε με το παραμικρό. Είναι κυριολεκτίκα ένας ήρωας ο Homelander και σαν καλοί Χριστιανοί οφείλουμε να ακούσουμε τι έχει να πει.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version