MoviesMovie NewsΠέθανε ο συνθέτης της μουσικής του James Bond, Monty...

Πέθανε ο συνθέτης της μουσικής του James Bond, Monty Norman

-

Ο Monty Norman γεννήθηκε στης 4 Απριλίου το 1928 και στα 94 χρόνια του απεβίωσε στης 11 Ιουλίου. Ο Βρετανός καλλιτέχνης ήταν συνθέτης της μουσικής του James Bond.

Ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία του΄50 ως τραγουδιστής έπειτα άρχισε να γράφει τραγούδια για τους Cliff Richard, Tommy Steele και Bob Hope ωστόσο έμεινε στην ιστορία απ τη μουσική του πράκτορα 007.

Ο θάνατός του έγινε ευρέος γνωστός από μια δημοσίευση στην σελίδα του «Με θλίψη μοιραζόμαστε την είδηση ότι ο Μόντι Νόρμαν πέθανε μετά από μια σύντομη ασθένεια».

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Marianna
Marianna
Hii people!!! I like writing..!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Paul Di’ Anno: Νεκρός ο πρώτος τραγουδιστής των Iron Maiden

Νεκρός είναι ο πρώην τραγουδιστής των Iron Maiden, Paul Di'Anno, σε ηλικία 66 ετών. Η είδηση ​​κοινοποιήθηκε μέσω της Conquest Music, εκ μέρους της οικογένειας του τραγουδιστή.

Jane’s Addiction: Ξύλο στη σκηνή μεταξύ Farrel και Navarro

Αυτό το διάστημα έχουμε πολλά renunion συγκροτημάτων, ένα από αυτά είναι οι Jane's Addiction, αλλά τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά...

Lucasfilm: Μήνυση για το CGI του Peter Cushing στο Rogue One

Η Lucasfilm και η Disney δέχτηκαν μήνυση για το CGI που χρησιμοποιήθηκε για να φέρουν ξανά στη ζωή τον Peter Cushing στην ταινία Rogue One: A Star Wars Story.

Desert Monks – Νέο single: The First Time I Died

Λίγο πριν το δεύτερο ευρωπαϊκό τους tour και την εμφάνισή τους στο An Club, οι Desert Monks κυκλοφόρησαν το single "The First Time I Died".

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα