MoreGames & Food Festival

Games & Food Festival

Ετοιμαστείτε για το ιδανικό τριήμερο φεστιβάλ διασκέδασης και απόλαυσης!

-

Το Games & Food Festival είναι ένα νέο event που έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα, από την ένωση δύο από τα μεγαλύτερα entertainment events που γινόντουσαν μέχρι τώρα.

Ετοιμαστείτε για τον απόλυτο συνδυασμό Gaming και Real Eating, το Games & Food Festival, που θα πραγματοποιηθεί στις 8-9-10 Ιουλίου 2022, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει θεματικά booths μεγάλων εταιρειών που σχετίζονται με το Gaming και τα gadgets τεχνολογίας, αλλά και περισσότερους από 200 gaming Υπολογιστές και Κονσόλες, καθώς και περίπτερα Ελληνικών Esports ομάδων κ.α.

Θα υπάρχει ακόμα ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος του Festival που θα διαθέτει περίπτερα με brands εστίασης, συμπεριλαμβάνοντας γνώστες και λάτρεις της δημιουργικής street και όχι μόνο, κουζίνας.

Το παιχνίδι, ανοίγει την όρεξη… για πολλά ενδιάμεσα events!

Το Games & Food Festival, είναι πάνω από όλα διασκέδαση. Διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους, από το πρωί έως το βράδυ, το Festival περιλαμβάνει πολλά happenings κατά τη διάρκεια όλου του τριημέρου. Θα υπάρχουν Gaming αναμετρήσεις με περισσότερα από 20 tournaments και LiveStage με πολλά Shows από επώνυμους Influencers, TikTokers και Comedians που θα διασκεδάσουν με το δικό του τρόπο ο καθένας, όλους εμάς. Μη ξεχάσετε να λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς και τις κληρώσεις για μεγάλα δώρα τα οποία θα προσφέρουν οι εταιρείες που υποστηρίζουν το Festival.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν περισσότεροι από 150 TikTokers!

Διεξαγωγή: 8-10 Ιουλίου 2022, 16:00/11:00 – 23:00, Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, Δωδεκανήσου 106 (κοντά στον σταθμό «Ανθούπολη» του Mετρό)

- Advertisement -

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Η είσοδος της εκδήλωσης είναι 6€ την ημέρα (4€ η προπώληση μέχρι 30/6) ή 12€ για το 3ήμερο (8€ η προπώληση μέχρι 30/6).

Διατίθεται ακόμα εισιτήριο VIP Backstage Experience, με τιμή 20€ μέχρι τις 30/6 (στη συνέχεια η τιμή διαμορφώνεται στα 40€).

Αγορά εισιτηρίων | Ιστοσελίδα: gamesandfoodfestival.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

1 ΣΧΟΛΙΟ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα