MoreGAMEATHLON 2022

GAMEATHLON 2022

-

Το GAMEATHLON ανοίγει τις πόρτες του, το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Ιουλίου, με τον δέκατο κύκλο του και η ολυμπιακή αρένα του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ στο Παλαιό Φάληρο ετοιμάζεται να φιλοξενήσει χιλιάδες επισκέπτες στο mega event θεσμό με πυρήνα το gaming.

Με επίσημο display partner την Samsung, sound partner την JBL και τη στήριξη του efood, η πανελλήνια κοινότητα των gamers είναι έτοιμη για το μεγάλο Restart της σκηνής.

Η καλοκαιρινή έκδοση του 2022, θα είναι η έκφραση της συσσωρευμένης ενέργειας και των εκατοντάδων ιδεών που μας “έτρωγαν” στο διάλειμμά μας αλλά και της ανάγκης εταιρειών και ανθρώπων να βρεθούν και πάλι από κοντά σε ένα event τέτοιου βεληνεκούς.

Τα μεγαλύτερα brands τεχνολογίας και gaming θα είναι εκεί, τα “σίδερα” της αρένας είναι έτοιμα να δουλέψουν για μια ακόμα σκληροπυρηνική gaming εμπειρία, ενώ οι πιο διαβόητοι καλλιτέχνες και Δημιουργοί περιεχομένου θα δώσουν τον μοναδικό παλμό που βρίσκεις μόνο στο Gameathlon.

Το εμβληματικό 360° stage στο κέντρο του σταδίου θα επιστρέψει σαν φάρος που προσελκύει χιλιάδες διαγωνιζόμενους που συμμετέχουν στα 30+ τουρνουά μας και θα διεκδικήσουν 20.000€ σε έπαθλα, δώρα αξίας 15.000€ και τον πολυπόθητο τίτλο του πανελλήνιου πρωταθλητή στην παλαιότερη και πιο σεβαστή διοργάνωση της Ελλάδας.

GAMEATHLON ίσον LAN Party για όσους θέλουν να κάνουν κατάληψη 48 ώρες και σκάνε με τους υπολογιστές τους από όλη την Ελλάδα. Η Aruba Instant On θα φροντίσει ώστε να δημιουργήσουμε ένα σπίτι μακριά από το σπίτι για τα LAN Party Animals, με dedicated 1GBPS γραμμή και μασίτσες by efood.

Το GAMEATHLON όμως συνεχώς εξελίσσεται και πρωτοπορεί, καθώς θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά τα Hustle Harder Seminars, μια σειρά σεμιναρίων μουσικής παραγωγής, curated από τους Skive & Destiny Studios. Μετά τα επιτυχημένα σεμινάρια των Skive & Dof, επιστρέφουν με ένα καλοκαιρινό 12ωρο event που περιλαμβάνει σεμινάρια με τους τέσσερις elite Έλληνες rap producers, Dof, Sin Laurent, Nuki & Baghdad ενώ για την όρεξη των συμμετεχόντων έχει κανονίσει η Pizza Fan. Όλα αυτά θα κορυφώσουν στο Beat Battle, όπου 24 επιδέξιοι rappers θα “παλέψουν” για τη δόξα και μοναδικά δώρα από την Pro-Audio.

Για τους πιο απαιτητικούς και πολυαγαπημένους μας θιασώτες της κουλτούρας, στο “πέταλο” του γηπέδου θα φιλοξενούνται όλες εκείνες οι όμορφες διαδράσεις που απογειώνουν τη συνολική εμπειρία του επισκέπτη και δίνουν το μοναδικό χαρακτήρα ενός Mega Event σαν το GAMEATHLON. Εδώ θα βρείτε κοινότητες της pop/cult κουλτούρας και ειδικούς χώρους για καλλιτέχνες, δημιουργούς, cosplayers, indie εταιρείες, arcades και retro video παιχνίδια, επιτραπέζια, μαγαζιά και χώρους εστίασης. Το κερασάκι στην τούρτα, το πρώτο Tattoo Booth που έχει υπάρξει σε gaming event της χώρας, με τους εξαιρετικούς Elizabeth Rozaki, Aria Tattoo και Devo Tattoo να ετοιμάζονται πυρετωδώς για να σας “χτυπήσουν” τα αγαπημένα σας flash-ακια από παιχνίδια, anime και manga. Αποκορύφωμα, όπως πάντα, θα είναι ο No1 διαγωνισμός μας Cosplay Competition, αλλά και το φαντασμαγορικό show Cosplay Parade.

- Advertisement -

Η ομάδα μας, σας περιμένει στους χώρους του σταδίου μαζί με τους συνεργάτες μας Samsung και JBL, τους χρυσούς χορηγούς μας, efood, Red Bull, Lenovo, AXE, Ubisoft, Aruba Instant On, 5 Gum, Visual Store, Dell-Alienware, InstaCar, Razer, Andaseat, Steelseries, Eureka Gaming, Red Dragon, Havit, VR Arena και Nintendo και τους gaming partners μας, GNET, Inspot και Warnet, με πολλές δράσεις και προσφορές για τους επισκέπτες.

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές μας, Game Developer Assosiation, SP Gaming Net, eFantasy, Square Enix, 2K, Capcom, Spartan Gear, Enarxis Dyanmic Media, Stabatos, Tanweer, Feelgood Entertainment, Εκδόσεις Anubis, CD Media, Otaku Store, AVE, Zegetron, Warner Bros., Ι.Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ, Crystal Lotus, ΙΕΚ Όμηρος και Bandai Namco.

Χορηγοί Επικοινωνίας

enikos.gr, Athens Voice, Enternity, IGN Greece, PCMag Greece, Live Sports 365, Tech Press, iTech4u, VG24, Με Λίγα Λόγια, PS Addict, Busted, Xbox Hellas, Athens Art, Typografos, Tech Virus, Geekdom, Team In Game, Joystick, Xplay.gr, i-sheep, Geek Cultura, WLG, BGeek, Skywalker, Hellenic Media Group, Cosplayers.gr, Gaming News by Dimitra Diamantouli, Insert Coin, Save the Game, Andreecko Gaming, Greek Otaku Radio, VGL Esports, Nexagon, Super Spanakopita, Greek VGC, Stage GR, TechTV Greece, Team Smashcore, PUBG Mobile Greece, Nintendo Next

GameAthlon Summer 2022 – Tae Kwon Do Φάληρο Ώρες λειτουργίας: Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Ιουλίου,
10.00-22.00

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Nintendo Switch: 7 παιχνίδια για να παίξεις το Φλεβάρη

Σας προτείνουμε 7 παιχνίδια γεμάτα γρίφους, μυστήριο, έγκλημα και έρωτα, για να παίξετε στο Nintendo Switch τώρα που μπήκε ο νέος μήνας.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα