MoreAthens Pride 2022 - Ανταπόκριση

Athens Pride 2022 – Ανταπόκριση

-

Η εβδομάδα του Athens Pride 2022 ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο, με την καθιερωμένη παρέλαση που γίνεται κάθε χρόνο. Το GeekDom.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζουμε μερικά στιγμιότυπα.

Η μέρα έκλεισε με μεγάλη συναυλία.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Girls In Techno at 2TEN – Παρασκευή 26/07

Μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο στο IT ATHENS, η Alisa Murphy φέρνει το Girl's in techno στο 2ten και υπόσχεται πολύ χορό!

Έφυγε από τη ζωή ο Manolo

Πέθανε την Κυριακή ο tiktoker Manolo, ο οποίος ήταν γνωστός στα Social Media για την αγάπη του για το τραγούδι.

Το Αγοραφοβικό Φεστιβάλ επιστρέφει! Δείτε το φετινό line up!

Μια φορά το χρόνο το κύκλωμα χαλάει και τον Σεπτέμβρη του 2024 το Αγοραφοβικό Φεστιβάλ στήνει ξανά στο ΠΛΥΦΑ τρια stages, σε δύο νύχτες αφιερωμένες στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της εγχώριας σκηνής.

GAMEATHLON SUMMER 2024: Η Γιορτή του Gaming Επιστρέφει Δυναμικά!

Το GAMEATHLON, η μεγαλύτερη και παλαιότερη έκθεση τεχνολογίας και video games στην Ελλάδα, επιστρέφει δυναμικά για το 11ο καλοκαιρινό του event, 28-29-30 Ιουνίου 2024, στα 14 στρεμματα του Tae Kwon Do Olympic Arena στην Αθήνα.

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα