Home Anime The War of the Rohirrim: Ανακοινώθηκαν οι πρώτες λεπτομέρειες

The War of the Rohirrim: Ανακοινώθηκαν οι πρώτες λεπτομέρειες

0

Την Τετάρτη ήρθαν οι στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες πληροφορίες για τους συντελεστές του The War of the Rohirrim, της Anime ταινίας από το σύμπαν του Lord Of The Rings.

Στην ταινία θα δούμε πολλούς παλιούς γνώριμους. Η Miranda Otto θα δώσει τη φωνή της στην Eowyn, τον ίδιο δηλαδή χαρακτήρα που είχε στο LotR. Εδώ όμως η Eowyn θα αφηγείται την ιστορία. Παράλληλα, η Philippa Boyens, σεναριογράφος στο LotR, είναι παραγωγός. Οι καλλιτέχνες Άλαν Λι, Ρίτσαρντ Τέιλορ (ιδρυτής της Weta Workshop) και Τζον Χάου από την πρώτη τριλογία, θα εργαστούν επίσης στο νέο anime.

Miranda Otto

Μαζί θα δούμε τον Brian Cox σε κεντρικό ρόλο. Η σκηνοθεσία είναι του Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex).

Περίληψη

Ο Wulf ένας πανέξυπνος και ταυτόχρονα αδίστακτος άρχοντας των Dunlending θέλει να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του. Ο Helm και ο λαός του μπαίνουν σε κατάσταση άμυνας στο οχυρό του Hornburg, ενώ η κόρη του, Hera, βρίσκετε σε απελπιστική κατάσταση. Η Hera παρόλο που είναι σε αυτήν την κατάσταση θα πρέπει να βρει κουράγιο και υπομονή ώστε να σώσει τον λαό από τον αντίπαλο που θέλει την απόλυτη καταστροφή.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 12 Απριλίου του 2024.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version