Home Series ATLANTA: Η μεγάλη επιστροφή αποκλειστικά στο FOX.

ATLANTA: Η μεγάλη επιστροφή αποκλειστικά στο FOX.

Η σειρά που έκανε πάταγο, με τον καυστικό τρόπο που παρουσιάζει την αμερικάνικη κουλτούρα, επιστρέφει αποκλειστικά στο FOX. Το “Atlanta” είναι η σκληρή πραγματικότητα, μέσα από το πρίσμα ενός πολύ ταλαντούχου και αμφιλεγόμενου δημιουργού.

1 / 6

Η πολυβραβευμένη σειρά των 5 Emmy, 2 χρυσών σφαιρών και αμέτρητων ακόμα βραβείων, με πρωταγωνιστή και δημιουργό, τον Childish Gambino κατά κόσμο Donald Glover, επιστρέφει με τον 3ο κύκλο στο FOX.

Η επιστροφή της σειράς βρίσκει τους Earn (Donald Glover), Alfred/Paper Boi (Brian Tyree Henry), Darius (LaKeith Stanfield) και Van (Zazie Beetz), κατά τη διάρκεια μιας επιτυχημένης ευρωπαϊκής περιοδείας, όπου προσπαθούν να περιηγηθούν στο νέο άγνωστο περιβάλλον και να προσαρμοστούν στη νέα τους επιτυχία, που τόσο πολύ ήθελαν.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 18 Απριλίου, στις 22:40 αποκλειστικά στο FOX.

Το FOX είναι διαθέσιμο μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV και Wind Vision, τα νέα επεισόδια μετά την ημερομηνία προβολής τους, θα είναι διαθέσιμα και On Demand. Δείτε το trailer που ακολουθεί.

Για περισσότερα νέα από τον κόσμο της τηλεόρασης, stay rebellious και ενημερωθείτε από το geekdom.gr. Τον προορισμό για κάθε Geek.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version