Hell is Us

0

H Nacon σε συνεργασία με το στούντιο Rogue Factor ανακοίνωσαν το νέο παιχνίδι που ετοιμάζουν με τίτλο Hell is Us.

Creative director είναι ο Jonathan Jacques-Belletête που έχει δουλέψει πάνω σε πολλά ΑΑΑ παιχνίδια, όπως το Deus Ex Mankind divided και το Marvel’s guardians of the galaxy.

Το Hell is Us είναι ένα παιχνίδι τρίτου προσώπου Action Adventure. Εν μέσω ενός εμφυλίου πολέμου καλείσαι να αντιμετωπίσεις μεταφυσικά τέρατα που έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Ο λαός ονομάζει αυτό το γεγονός ως “the Calamity”.

Το παιχνίδι έχει ένα μοναδικό exploration system, δεν υπάρχει χάρτης χρήση πυξίδας η σημάδι που να σε οδηγεί στη αποστολή σου. Εξάλλου ο Jonathan Jacques-Belletête δήλωσε: «Ο στόχος μας είναι να επαναφέρουμε την αληθινή περιπέτεια και εξερεύνηση. Δεν υπάρχει η ανάγκη για λεπτομερές quest log ή ενδείξεις για τοποθεσία πάνω στον χάρτη: Θέλουμε οι παίκτες να νιώσουν τον ενθουσιασμό μιας περιπέτειας, καθοδηγούμενοι από τα συναισθήματά και τα ένστικτά τους.»

Το Hell is Us φτιάχνεται με την Unreal Engine 5 και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 σε PC, PlayStation 5 και Xbox Series X/S.

Μπορείτε παρακάτω να απολαύσετε το trailer:

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version