GamesΤο επικό Deliver Us the Moon, έρχεται στο PS5

Το επικό Deliver Us the Moon, έρχεται στο PS5

-

Φρέσκια ανακοίνωση από την εκδοτική εταιρεία Wired Productions, όπως και από το φημισμένο ολλανδικό στούντιο KoekeN Interactive. Ανακοίνωσαν, πως το βραβευμένο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας Deliver Us The Moon, θα έρθει σύντομα στο PlayStation 5.

Η έκδοση για τη νέα γενιά προσφέρει την απόλυτη εμπειρία, μαζί με ολοκληρωτικά remastered γραφικά σε ανάλυση 4K. Είναι βέβαιο πως οι εντυπωσιακές ray-traced σκιές και οι αντανακλάσεις, μαζί με τις λειτουργίες νέας γενιάς, προσθέτουν νέα επίπεδα αληθοφάνειας στο επικό παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας.

 Ο τίτλος είναι ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, σε ένα μετά-αποκαλυπτικό κοντινό μέλλον. Μια σεληνιακή αποικία που παρέχει κρίσιμη ενέργεια έχει σιγήσει…

Ατμοσφαιρική μουσική, close to reality physics και η δύναμη της unreal engine 4, υπόσχονται μια εμπειρία χωρίς προηγούμενο.

deliver us the moon

Η έκδοση που θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα για το PlayStation 5, περιλαμβάνει μια διπλής όψης αφίσα, ένα διπλής όψης εξώφυλλο, μια υπέροχη σειρά από αυτοκόλλητα και τη δυνατότητα της απόκτησης του ψηφιακού soundtrack.

Το Deliver Us The Moon θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου 2022. Όσοι έχουν ήδη τον τίτλο στο PlayStation 4, θα λάβουν την αναβάθμιση χωρίς πρόσθετη χρέωση.

Για περισσότερα νέα από τον κόσμο του gaming, stay thrilled και ενημερωθείτε από το geekdom.gr. Τον προορισμό για κάθε geek.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΡΕΡΕΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΡΕΡΕΣ
Γράφω πράγματα, κάποιος τα διαβάζει. Mostly nolifer, but basically I'm an accountant.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Industry Giant 4.0 – πρώτο gameplay trailer

Η Toplitz Productions και η Don VS Dodo παρουσίασαν το πρώτο gameplay trailer του παιχνιδιού Industry Giant 4.0, αναβίωση της σειράς Giant.

Harvest Days: Βγαίνει από Early Access

Η Family Devs και η Toplitz Productions ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία του Harvest Days, το οποίο βγαίνει από Early Access.

Medieval Dynasty: Το co-op mode έρχεται και στις κονσόλες

Η Render Cube και η Toplitz Productions ανακοίνωσαν πως η λειτουργία Co-op, ο νέος χάρτης Oxbow Map και ο δημιουργός χαρακτήρων για το Medieval Dynasty θα έρθουν στο Xbox Series X|S.

Haven: Forge Friendships to Save the World

Η Unleashed Games έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer για το Haven: Forge Friendships to Save the World

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα