GamesΤο επικό Deliver Us the Moon, έρχεται στο PS5

Το επικό Deliver Us the Moon, έρχεται στο PS5

-

Φρέσκια ανακοίνωση από την εκδοτική εταιρεία Wired Productions, όπως και από το φημισμένο ολλανδικό στούντιο KoekeN Interactive. Ανακοίνωσαν, πως το βραβευμένο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας Deliver Us The Moon, θα έρθει σύντομα στο PlayStation 5.

Η έκδοση για τη νέα γενιά προσφέρει την απόλυτη εμπειρία, μαζί με ολοκληρωτικά remastered γραφικά σε ανάλυση 4K. Είναι βέβαιο πως οι εντυπωσιακές ray-traced σκιές και οι αντανακλάσεις, μαζί με τις λειτουργίες νέας γενιάς, προσθέτουν νέα επίπεδα αληθοφάνειας στο επικό παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας.

 Ο τίτλος είναι ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, σε ένα μετά-αποκαλυπτικό κοντινό μέλλον. Μια σεληνιακή αποικία που παρέχει κρίσιμη ενέργεια έχει σιγήσει…

Ατμοσφαιρική μουσική, close to reality physics και η δύναμη της unreal engine 4, υπόσχονται μια εμπειρία χωρίς προηγούμενο.

deliver us the moon

Η έκδοση που θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα για το PlayStation 5, περιλαμβάνει μια διπλής όψης αφίσα, ένα διπλής όψης εξώφυλλο, μια υπέροχη σειρά από αυτοκόλλητα και τη δυνατότητα της απόκτησης του ψηφιακού soundtrack.

Το Deliver Us The Moon θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου 2022. Όσοι έχουν ήδη τον τίτλο στο PlayStation 4, θα λάβουν την αναβάθμιση χωρίς πρόσθετη χρέωση.

Για περισσότερα νέα από τον κόσμο του gaming, stay thrilled και ενημερωθείτε από το geekdom.gr. Τον προορισμό για κάθε geek.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΡΕΡΕΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΡΕΡΕΣ
Γράφω πράγματα, κάποιος τα διαβάζει. Mostly nolifer, but basically I'm an accountant.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα