GamesLost Ark: Πρώτη ματιά, ένας όμορφος κόσμος.

Lost Ark: Πρώτη ματιά, ένας όμορφος κόσμος.

-

Αδιαμφησβήτητα το Lost Ark είναι το παιχνίδι των ημερών. Γεμάτοι servers, κάποια μικρά θεματάκια, αλλά σε γενικές γραμμές ένας αρκετά όμορφος ΜΜΟRPG τίτλος. Η Κορεάτικη εταιρεία ανάπτυξης του τίτλου, Smilegate σε συνεργασία με την Tripod Studio συνεχώς αναβαθμίζει και τροποποιεί τον τίτλο, που είδε την πρώτη του δημοσίευση πίσω στο 2019 σε Κορεάτικους servers.

Στην Ευρώπη και την Αμερική οι πρώτοι servers, άνοιξαν στις 11 Φεβρουαρίου και από τότε μια φρενίτιδα έχει επικρατήσει, όχι άδικα.

Gameplay Video

Εμείς στο Geekdom κανάλι μας στο YouTube, παίξαμε την εισαγωγή του παιχνιδιού (την πρώτη μισή ώρα περίπου) και μπορείτε να πάρετε και εσείς μια γεύση στο βίντεο, στο τέλος του άρθρου. Τουλάχιστον μέχρι η πρόσβαση στους servers να διορθωθεί, να έχετε μια ιδέα για τον ιδιαίτερο MMORPG τίτλο.

Εντυπώσεις

Ο τίτλος έχει μια πανέμορφη Anime αισθητική, στον ήχο, στα cinematics και στο γραφιστικό του κομμάτι. Σε ότι αφορά το gameplay του, είναι ένας ευχάριστος MMORPG κόσμος με όλους τους μηχανισμούς που περιμένει κανείς, να δουλεύουν σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο. Χωρίς όμως να προσφέρει κάτι καινούριο στο genre.

Ιδιαιτερότητες

Στις ιδιαιτερότητες του, συγκαταλέγονται τα classes, που συνδυάζουν στοιχεία από διαφορετικά MMOs και το γεγονός ότι σε κάποια από αυτά, δεν υπάρχει η κλασσική επιλογή του male – female. Ως υπέρμαχος της ταύτισης του φύλου μου, με τα avatars που χειρίζομαι, θα πω πως το βρίσκω… Ενδιαφέρον.

Αν κάτι με χαροποιεί ιδιαίτερα είναι πως σε κάποια classes, δεν υπάρχει καν η μία εκ των δύο έμφυλων επιλογών. Καλύπτοντας και ένα μέρος της gaming κοινότητας, που στο παρελθόν δεν μπορούσε να εκφραστεί στα αγαπημένα της παιχνίδια. Ίσως ένα μάθημα για το μέλλον;

Στο μέλλον

Φυσικά θα ήθελα στο άμεσο μέλλον να δω περισσότερα classes, πάντα κρατώντας το gender diversity που έχει μέχρι στιγμής. Επίσης να διορθωθούν οριστικά τα όποια προβλήματα, με γεμάτους και μη λειτουργικούς servers.

Ο τίτλος διανέμεται από την Amazon Games.

- Advertisement -

Για περισσότερα νέα από την gaming κοινότητα stay diverse και ενημερωθείτε από το geekdom.gr, τον προορισμό για κάθε geek.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΡΕΡΕΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΕΡΕΡΕΣ
Γράφω πράγματα, κάποιος τα διαβάζει. Mostly nolifer, but basically I'm an accountant.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα