Home Games Gaming News Το ‘Starfield’ της Bethesda θα σε αφήνει να διαλέξεις τα pronouns σου

Το ‘Starfield’ της Bethesda θα σε αφήνει να διαλέξεις τα pronouns σου

0

Ο Todd Howard, δημιουργός και εκτελεστικός παραγωγός στη Bethesda και πίσω από τα γνωστά The Elder Scrolls: Skyrim και Fallout 4, δήλωσε μέσω ενός AMA (Ask Me Anything) στο Reddit πως θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής των επιθυμητών prounouns (he/she/they) στο επερχόμενο sci-fi Starfield.

Τα pronouns στις σειρές Fallout και The Elder Scrolls ήταν τα βασικά he/she, αλλά αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει στη Bethesda σιγά σιγά.

Ο Howard κατά τη διάρκεια του AMA απάντησε σε πολλές ερωτήσεις, από ερωτήσεις για την επόμενη προσέγγιση του Skyrim μέχρι το τι μπορούν να περιμένουν οι παίχτες από το Starfield που έρχεται τον Νοέμβριο του 2022. (Στην ερώτηση Will there be any robot companions in Starfield? απάντησε Yes, kind of…).

Ένας χρήστης λοιπόν ρώτησε αν η εξατομίκευση θα είναι πιο πολύπλοκη “όπως στο Morrowind και στο Oblivion.”

Ο Howard απάντησε πως είναι πολύ ενθουσιασμένος με τη δουλειά που έχει ήδη συμβεί από την ομάδα για το Starfield. “Μαζί με τη δυνατότητα επιλογής background, skills κτλ., θα μπορείς επίσης να επιλέξεις τα pronouns που θέλεις (he/she/they) και έχουμε ηχογραφήσει και αντίστοιχους διαλόγους που να υποστηρίζουν την επιλογή αυτή.”

Οι ΑΑΑ τίτλοι έχουν αρχίσει λίγο να προσπαθούν να φτάσουν τα indie παιχνίδια στη προσέγγιση της διαφορετικότητας και την αντιπροσώπευση γενικά της LGBTQIA+ κοινότητας. Οι indie τίτλοι κάνουν αρκετά καλή δουλειά σε αυτό αν και ακόμα υπάρχουν πάρα πολύ λίγα παιχνίδια με LGBTQIA+ χαρακτήρες,

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version