MoviesMovie NewsΈνα διασκεδαστικό trailer για την B-horror κωμωδία 'Puppet Killer'

Ένα διασκεδαστικό trailer για την B-horror κωμωδία ‘Puppet Killer’

-

Οι “B-movies” είναι μία ιδιαίτερη κατηγορία ταινιών. Πρόκειται για αυτές τις ταινίες με χαμηλό budget οι οποίες συνήθως έχουν κακά εφέ, φωτισμό και editing, αλλά πολλές φορές, ακριβώς επειδή είναι χαμηλού budget, καταφέρνουν να ξεπερνούν τα όρια, να δημιουργούν νέα σχήματα λόγου και εξαντλούν νέες πειραματικές ιδέες. Ξέρετε, οι λεγόμενες ‘καμένες’ καμιά φορά (που είναι ο,τι καλύτερο για movie night με παρέα)…

Το Puppet Killer, λοιπόν, φαίνεται πως θα είναι μία B-horror κωμωδία. Μία ροζ κούκλα αποτελεί τον μανιακό δολοφόνο που κυνηγάει μία παρέα σε ένα απομονωμένο εξοχικό σπίτι (αυτά τα κλασικά που βρίσκονται στη μέση του πουθενά).

Η επίσημη περίληψη είναι η εξής:

Για τον εφτάχρονο Jamie, το να βλέπει ταινίες τρόμου με τους αγαπημένους του γονείς και το χνουδωτό του ροζ κουκλάκι, τον Simon, είναι μία αγαπημένη Χριστουγεννιάτικη παράδοση. Δυστυχώς, αυτό τελειώνει όταν η μητέρα του πεθαίνει από καρκίνο και ο πατέρας του παντρεύεται μία άλλη γυναίκα που δεν υποστηρίζει πολύ την εμμονή του Jamie με τα horror ή την ανθυγιεινή του φιλία με τον Simon. Όταν αυτή μυστηριωδώς εξαφανίζεται από το εξοχικό τους σπίτι, ο Jamie αρχίζει να πιστεύει ότι ίσως να τη σκότωσε ο Simon. Δέκα χρόνια αργότερα, ο Jamie φέρνει πέντε φίλους του από το λύκειο στο εξοχικό του σπίτι για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Όλα πηγαίνουν καλά, μέχρι που κάποια στιγμή βρίσκουν τον Simon στο κελάρι, γεγονός που ξαναζωντανεύει του φόβους του Jamie και κάνει τον ίδιο και τη παρέα του να αναρωτηθούν για την ψυχολογική του ευημερία. Καθώς προχωράει το Σαββατοκύριακο, οι φίλοι του Jamie σφάζονται ένας-ένας με τρόπους που θα έκαναν τον Freddy, τον Jason και τον Michael περήφανους. Ο Jamie πρέπει να αντιμετωπίσει τον παιδικό του κολλητό σε μία αιμόφυρτη αναμέτρηση που θα τον ωθήσει στα όρια της τρέλας...αν δε βρίσκεται ήδη εκεί.

Σκηνοθέτρια της ταινίες είναι η Lisa Ovies και πρωταγωνιστούν οι Aleks Paunovic, Lee Majdoub, Lisa Durupt και Richard Harmon.

Το Puppet Killer κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2019 στο Seoul International Film Festival και στο Fractured Visions Film Festivals ενώ τώρα στις 29 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει και σε Video on Demand (VOD).

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Thalia
Thalia
"If I sound pleased about this, it's only because my programmers made this my default tone of voice! I'm actually quite depressed!"

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα