GamesBundlesAspyr 25th Anniversary Bundle - Πολύ δυνατοί τίτλοι στο...

Aspyr 25th Anniversary Bundle – Πολύ δυνατοί τίτλοι στο νέο bundle από το Humble Bundle

-

Για την επέτειο των 25 χρόνων της Aspyr, το Humble Bundle κυκλοφόρησε νέο bundle με 7 (7 τίτλους + 1 DLC) πολύ δυνατούς τίτλους.

Όπως πάντα, υπάρχουν 3 tiers.

Πρόκειται για το remaster του κλασικού action-adventure τίτλου που κυκλοφόρησε το 2005. Η ιστορία ακολουθεί τον Lucas Kane, ενός άνδρα που διέπραξε φόνο τη στιγμή που τον είχε κυριεύσει κάτι υπερφυσικό και τους δύο αστυνομικούς που παρακολουθούν την υπόθεση. Το παιχνίδι ήταν ένα breakthrouth στην interactive narrative εμπειρία, ακροβατώντας στη γραμμή μεταξύ των κόσμων του παιχνιδιού και του σινεμά, αγκαλιάζοντας και τους δύο κόσμους.

Lightmatter: Πρόκειται για μία indie περιπέτεια με γρίφους όπου οι σκιές σκοτώνουν και το σκοτάδι μπορεί να σε καταπιεί αν δε προσέξεις.

Morkredd: Είναι ένα έντονο co-op παιχνίδι με puzzles που βασίζεται στους φυσικούς νόμους, που συνδυάζει υψηλή ικανότητα επίλυσης puzzle, μία ισορροπία μεταξύ φωτός και σκιάς και έναν κόσμο γεμάτο μυστικά που πρέπει να ξεκλειδώσεις.

Layers of Fear: Masterpiece Edition: Είναι από τα πιο γνωστά και όμορφα first-person παιχνίδια ψυχεδελικού τρόμου που εστιάζει πολύ στην ιστορία και την εξερεύνηση. Οι λάτρεις του είδους έχουν κατά πάσα πιθανότητα ήδη παίξει αυτό το παιχνίδι.

BioShock Infinite: Το BioShock πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους και πιο γνωστούς τίτλους στην ιστορία των video games. Ο πρώτος τίτλους του franchise κυκλοφόρησε το 2007, ο δεύτερος το 2010 και το Infinite το 2013. Με υπέροχη ιστορία, μουσική και ατμόσφαιρα, το BioShock παραμένει μία φοβερή εμπειρία που όλοι οι games αξίζει να ζήσουν.

Borderlands: The Handsome Collection: “ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΦΟΒΕΡΟ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ MINIONS,” CLAPTRAP SPEAKING. Ok παρεκτράπηκα λίγο, αλλά είναι όντως παιχνιδάρα… Το Handsome Collection περιέχει ολόκληρο το Borderlands 2 (μαζί με τα DLCs του) και το Borderlands: The Pre-Sequel. Το Borderlands από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το 2009 καθιερώθηκε αμέσως ως ένας από τους πιο ωραίους, διασκεδαστικούς και δυνατούς FPS τίτλους. Το franchise αποτελείται από τα Borderlands (2009), Borderlands 2 (2012), Borderlands: The Pre-Sequel (2014) και Borderlands 3 (2019), ενώ υπάρχει και το Tales from the Borderlands (2014-2015) που είναι ένα spin-off από τη Telltale Games. Επιπλέον, το franchise μεγαλώνει ακόμα περισσότερο καθώς πρόκειται να κυκλοφορήσει το Tiny Tina’s Wonderlands τον Μάρτιο του 2022 ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η ταινία Borderlands με τους Jack Black, Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis, Kevin Hart και πολλούς άλλους!

- Advertisement -

Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth™: Είναι ένα sci-fi παιχνίδι στρατηγικής που ανήκει στη σειρά Civilization, όπου σκοπός είναι να οδηγήσεις τους ανθρώπους σου σε νέα σύνορα, εξερεύνηση και αποικίες όσο βρίσκεσαι στο ταξίδι για να βρεις σπίτι πέρα από τη Γη.

To bundle θα είναι διαθέσιμο για 17 ακόμη ημέρες και όλα τα παιχνίδια είναι redeemable στο Steam.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Thalia
Thalia
"If I sound pleased about this, it's only because my programmers made this my default tone of voice! I'm actually quite depressed!"

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα