GamesFree GamesPrime Gaming: Τα παιχνίδια που δίνει δωρεάν το Amazon...

Prime Gaming: Τα παιχνίδια που δίνει δωρεάν το Amazon Prime για τον Οκτώβριο

-

Όπως κάθε μήνα, το Amazon Prime, μαζί με το loot που δίνει για κάποιους γνωστούς και μεγάλους τίτλους (π.χ. skins για το League of Legends, packs για Valorant, Apex Legends, World of Warships, New World κ.ά.) δίνει και κάποιους τίτλους παιχνιδιών δωρεάν.

Για τον Οκτώβριο, λοιπόν, ήρθαν κάποιοι πολύ ωραίοι τίτλοι. Horror, action, puzzle και comedy, η λίστα του Οκτωβρίου τα έχει όλα.

Η λίστα αυτή περιέχει:

  • Wallace & Gromit Grand Adventures
    Για τους λάτρεις του αγαπημένου διδύμου Wallace και Gromit, η Amazon δίνει δωρεάν τα τέσσερα επεισόδια (Fright Of the Bumblebees, The Last Resort, Muzzled!, The Bogey Man) του πετυχημένου παιχνιδιού. Μπείτε στον υπέροχο κόσμο του West Wallaby Street και ζήστε τέσσερις ωραίες περιπέτειες.
  • Blue Fire
    Πρόκειται για ένα indie παιχνίδι περιπέτειας και δράσης, στο οποίο καλείσαι να εξερευνήσεις έναν κόσμο γεμάτο με quests, collectibles, challenges και εχθρούς.
  • Tiny Robots Recharged
    Point and click και puzzle, στο συγκεκριμένο παιχνίδι προσπαθείς να σώσεις τους φίλους σου από τον ‘κακό’ που τους έχει πάρει στο εργαστήριο του. Τι πειράματα μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή πάνω τους?
  • Whiskey & Zombies: Great Southern Zombie Escape
    Ο τίτλος αυτού του παιχνιδιού τα λέει όλα. Drink, Fight and Stay Alive…
  • Song of Horror Complete Edition
    Ίσως και ο μεγαλύτερος τίτλος μέσα στη λίστα, το Song of Horror είναι ένα survival horror περιπέτειας. Η Παρουσία είναι η οντότητα που πρέπει να αποφύγεις οπωσδήποτε, καθώς δε μπορείς να την αντιμετωπίσεις. Προσπάθησε να μην ακουστείς, να αναπνέεις σιγά και να κρυφτείς. Εξερεύνησε στοιχειωμένα μέρη όπου υπάρχουν άγνωστα πνεύματα και χαμένες ψυχές εδώ και πολλά χρόνια.
  • Secret Files 3
    Ένα point and click παιχνίδι περιπέτειας το οποίο ανήκει στο franchise Secret Files.
  • Red Wings: Aces of the Sky
    Ένα παιχνίδι πτήσης και περιπέτειας, το Red Wings: Aces of the Sky βγήκε το 2020 και αναμένεται να βγει το Red Wings: American Aces κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον.

Δείτε σχετικό στιγμιότυπο συζήτησης από το Podcast του GeekDom.gr:

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Thalia
Thalia
"If I sound pleased about this, it's only because my programmers made this my default tone of voice! I'm actually quite depressed!"

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days to Die: Επίσημη κυκλοφορία

Μετά από 12 χρόνια σε alpha, οι develpers ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του 7 Days to Die.

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα