MoviesMovie NewsΤο 'Fantastic Beasts 3' έχει επιτέλους τίτλο και νέα...

Το ‘Fantastic Beasts 3’ έχει επιτέλους τίτλο και νέα ημερομηνία κυκλοφορίας

-

Η Warner Bros. ανακοίνωσε τον τίτλο του νέου Fantastic Beasts και έθεσε νέα ημερομηνία κυκλοφορίας, φέρνοντας τη ταινία στις οθόνες μας νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε.

Το Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 15 Απριλίου 2022, τρεις μήνες νωρίτερα απο την αρχική ημερομηνία που ήταν 15 Ιουλίου 2022.

Ο David Yates σκηνοθετεί τη ταινία και οι J.K. Rowling και Steve Kloves γράφουν το σενάριο. Πρωταγωνιστούν οι Eddie Redmayne, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Callum Turner, Jessica Williams, William Nadylam, Katherine Waterston καθώς και οι Jude Law στον ρόλο του Albus Dumbledore και Mads Mikkelsen στη θέση του Johnny Depp ως Gellert Grindelwald.

Στη παραγωγή βρίσκονται οι David Heyman, Steve Kloves, Lionel Wigram, Tim Lewis και J.K. Rowling.

Η επίσημη περίληψη της ταινίας είναι η εξής:

“Ο καθηγητής Albus Dumbledore γνωρίζει πως ο πανίσχυρος Σκοτεινός μάγος Gellert Grindelwald κινείται με στόχο να πάρει τον έλεγχο του μαγικού κόσμου. Αδυνατώντας να τον σταματήσει μόνος τους, εμπιστεύεται τον Newt Scamander να οδηγήσει μία ομάδα μάγων, μαγισσών και ενός γενναίου Muggle φούρναρη σε μία επικίνδυνη αποστολή, όπου θα αντιμετωπίσουν παλιά και νέα τέρατα, καθώς και την αναπτυσσόμενη λεγεώνα των ακόλουθων του Grindelwald. Μα με τον κίνδυνο να είναι τόσο μεγάλος, για πόσο καιρό μπορεί ο Dumbledore να μείνει στην άκρη;”

Η δεύτερη ταινία του franchise, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, κυκλοφόρησε το 2018 με έσοδα $654.8 εκατομμύρια παγκοσμίως.

- Advertisement -

Κάποιοι συντελεστές του Fantastic Beasts έχουν κατά καιρούς δει το φως της δημοσιότητας, για όχι και τόσο καλούς λόγους. Για παράδειγμα, είχε δημιουργηθεί σάλος όταν το 2020 η J.K. Rowling έκανε κάποιες δηλώσεις στο Twitter κατά της Transgender κοινότητας με αποτέλεσμα πολλοί από τους fans και τους ανθρώπους με τους οποίους έχει δουλέψει (Daniel RadcliffeEmma Watson, Rupert Grint και Eddie Redmayne) να στραφούν εναντίον της.

Βέβαια, την ίδια χρονιά έφυγε και ο Johnny Depp από τον ρόλο του Grindelwald, μετά από τα ζητήματα που αντιμετώπιζε με την Amber Heard και τα δικαστήρια, όταν η ίδια τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία. Ο Depp αποχαιρέτησε τον ρόλο του Grindelwald με μία ανάρτηση στο instagram.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Thalia
Thalia
"If I sound pleased about this, it's only because my programmers made this my default tone of voice! I'm actually quite depressed!"

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα