GamesGaming NewsΈρχεται επιτέλους το 4ο επεισόδιο του survival παιχνιδιού The...

Έρχεται επιτέλους το 4ο επεισόδιο του survival παιχνιδιού The Long Dark

-

To The Long Dark, η υπέροχη εμπειρία επιβίωσης σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν, θα έχει επιτέλους το πολυαναμενόμενο τέταρτο επεισόδιο του στις 6 Οκτωβρίου.

Το Fury, Then Silence, όπως ονομάζεται το τέταρτο επεισόδιο, ακολουθεί τις απελπισμένες προσπάθειες του πιλότου Will Mackenzie να ξεφύγει από τους κατάδικους μιας φονικής συμμορίας σε μία από τις σκοτεινότερες γωνίες του Great Bear Island, με σκοπό να συνεχίσει την αναζήτηση της δεύτερης πρωταγωνίστριας Astrid.

Η Hinterland Games λέει πως το Fury, Then Silence θα έχει 7 με 10 ώρες gameplay, 60 λεπτά αφηγηματικών cinematics και πάνω από 40 λεπτά μουσικής, με τη δράση να ξεδιπλώνεται σε μία νέα περιοχή όπου βρίσκεται ένα παλιό κτήριο φυλακής στις σκιές του Blackrock Mountain.

Το τέταρτο επεισόδιο, που θα είναι δωρεάν για τους κατόχους του The Long Dark, έρχεται σχεδόν δύο χρόνια μετά το τρίτο επεισόδιο, σε ένα ταξίδι που ξεκίνησε το 2017 με την κυκλοφορία των πρώτων δύο επεισοδίων.

Η αλήθεια είναι πως το ταξίδι είναι αρκετά μεγάλο για το The Long Dark, καθώς είχε κυκλοφορήσει σαν Early Access το 2014. Τότε, ήταν μία υπέροχα ατμοσφαιρική και με πολύ θετική υποδοχή sandbox εμπειρία.

Η Hinterland αναφέρει πως το Fury, Then Silence θα τοποθετήσει αφηγήσεις για το πέμπτο και τελευταίο επισόδειο του Wintermute, όταν θα έρθει στα PlayStation, Xbox, Switch και PC στις 6 Οκτωβρίου – αλλά μάλλον θα ήταν καλύτερο να μη περιμένουμε το τελευταίο επεισόδιο στο πολύ κοντινό μέλλον.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Thalia
Thalia
"If I sound pleased about this, it's only because my programmers made this my default tone of voice! I'm actually quite depressed!"

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα