GamesGaming NewsΌλα όσα ανακοινώθηκαν στο showcase της THQ Nordic -...

Όλα όσα ανακοινώθηκαν στο showcase της THQ Nordic – Έρχονται πολλά νέα παιχνίδια!

-

Χθες έλαβε χώρα το showcase της THQ Nordic για την επέτειο των 10 χρόνων της, με ανακοινώσεις τόσο για νέα παιχνίδια όσο και για παλιά.

Η THQ Nordic, από το 2011, συλλέγει τα δικαιώματα αγαπημένων παιχνιδιών και παράλληλα δημιουργεί η ίδια νέα franchises. Έχουμε έξι νέους τίτλους μπροστά μας καθώς και ενημερώσεις για δύο παιχνίδια που είχαν ήδη ανακοινωθεί.

Destroy All Humans! 2 – Reprobed

Το Destroy All Humans! 2 – Reprobed είναι φυσικά το sequel του περσινού Destroy All Humans!. Ανανεωμένο και βελτιωμένο, το sequel θα έρθει σε PC, PS5 και Xbox Series X κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake

Οι λάτρεις του SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated είναι πολύ ενθουσιασμένοι με την ανακοίνωση αυτή! Με το περσινό παιχνίδι του Bob να είναι πολύ μεγάλη επιτυχία, σίγουρα περιμένουμε και το νέο παιχνίδι να είναι εξίσου ωραίο. Έρχεται από την Purple Lamp Games, το studio που δημιούργησε και το Battle for Bikini Bottom και θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch.

Outcast 2 – A New Beginning

- Advertisement -

Το Outcast έχει επιτέλους sequel. Το πρώτο Outcast είχε κυκλοφορήσει το 1999 και από τότε, όσα Outcast βγήκαν ήταν remakes του αρχικού. Τώρα, που η THQ Nordic πήρε τα δικαιώματα του παιχνιδιού, έρχεται με το sequel του cult classic τίτλου και αυτή τη φορά πραγματικά (ήταν να βγει και πιο πριν sequel αλλά τελικά ακυρώθηκε).

Jagged Alliance 3

Το Jagged Alliance 2 κυκλοφόρησε το 1999. Από τότε, όσες προσπάθειες έγιναν για συνέχιση του franchise δεν άφησαν και πολύ ευχαριστημένους τους fans. Η Haemimont Games, developer των Tropico και Surviving Mars αναλαμβάνει το έργο και ελπίζουμε να φέρει το sequel που αξίζει το παιχνίδι. Θα κυκλοφορήσει μόνο σε PC.

SuperPower 3

Το SuperPower 3 έρχεται για να ακολουθήσει το SuperPower 2 του 2004, αποκλειστικά σε PC.

MX vs ATV Legends

Οι αγώνες εκτός δρόμου έρχονται στις νέες γενιές κονσολών με περισσότερες επιλογές για τους παίχτες να διαμορφώσουν τον δρόμο τους προς την επιτυχία, συμπεριλαμβανομένου ενός Trails mode που “σε βάζει να έρθεις αντιμέτωπος με τη φύση όπως δεν έχεις έρθει ποτέ.” Πρόκειται να έρθει σε PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X και δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας.

Elex 2

Τo trailer για το sequel του open-world επιστημονικής φαντασίας ELEX μας δείχνει τι συμβαίνει όταν αγνοείς την μεγάλη εικόνα για να αντιμετωπίσεις τις μικρές φατριαστικές δυσκολίες: Δέχεσαι επίθεση από μεγάλους και επικίνδυνους εξωγήινους.

Expeditions: Rome 

Το Expeditions: Rome είναι ένα νέο CRPG που σε τοποθετεί στην ρωμαϊκή λεγεώνα. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς όσο καλύτερα μπορείς τις μικρές αλλά καλά εκπαιδευμένες δυνάμεις σου σε μία turn-based μάχη και κατάκτησε τη κορυφή.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Thalia
Thalia
"If I sound pleased about this, it's only because my programmers made this my default tone of voice! I'm actually quite depressed!"

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days to Die: Επίσημη κυκλοφορία

Μετά από 12 χρόνια σε alpha, οι develpers ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του 7 Days to Die.

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα