Home Movies Ο Nicolas Cage δεν θα αφήσει ποτέ την υποκριτική

Ο Nicolas Cage δεν θα αφήσει ποτέ την υποκριτική

0

Ο Nicolas Cage, που πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο Pig, λέει πως δε θα αφήσει ποτέ τον κόσμο του θεάματος.

O Nicolas Cage είναι ένας από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς της γενιάς του, με μία εντυπωσιακή καριέρα 30 χρόνων και πάνω από 100 ταινίες, συμπεριλαμβανομέων των Adaptation, Face/Off, National Treasure και Leaving Las Vegas (στο οποίο κέρδισε και Όσκαρ).

Γνωστός για την εκκεντρική του προσωπικότητα, ο Cage έχει μία φήμη για τις ιδιαίτερες μεθόδους που ακολουθεί στην υποκριτική. Στις περιπτώσεις που θέλησε να ζήσει συγκεκριμένες εμπειρίες για να μπει περισσότερο στο νόημα ενός ρόλου περιλαμβάνονται η αλλαγή διατροφής σε αυστηρή κρεατοφαγία για αρκετούς μήνες, η αφαίρεση δοντιών χωρίς αναισθησία και το ‘σνιφάρισμα’ σακχαρίνης προκειμένου να μπει στο mindset ενός ναρκομανή. Πρόσφατα, η ερμηνεία του στο δραματικό θρίλερ Pig, εξέλαβε διθυραμβικά σχόλια και φαίνεται πως ‘έσπασε’ το σερί των κακών ταινιών. Τώρα, ο Cage αποκαλύπτει πόσο καιρό σκοπεύει να μείνει στον κόσμο του θεάματος.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη του, προωθώντας τη νέα του ταινία Prisoners of the Ghostland, ανέφερε πως δε σκοπεύει ποτέ να αφήσει την υποκριτική, πως είναι πιο υγιής και θετικός όταν δουλεύει και πως σκοπεύει να μην αφήσει ποτέ τον χώρο.

Ο Nicolas Cage στο Pig (2021)

Συγκεκριμένα, όταν αναφέρθηκε η περίπτωση συνταξιοδότησης είπε:

Όχι, όχι, όχι. Όχι, όχι. Αυτό δε μπορεί να συμβεί. Αυτό που κάνω στο σινεμά είναι ο φύλακας άγγελος μου και το χρειάζομαι. Είμαι πιο υγιής όταν δουλεύω, χρειάζομαι ένα θετικό μέρος να εκφράσω τις εμπειρίες που ζω και οι ταινίες μου δίνουν ακριβώς αυτό. Οπότε δε πρόκειται να το αφήσω ποτέ. Που βρισκόμαστε τώρα, στις 117 ταινίες? Το αστείο είναι ότι η διαφωνία μου με τους ανθρώπους που μου λένε “Δουλεύεις υπερβολικά πολύ” είναι το “Μου αρέσει να δουλεύω και είναι υγιές, είμαι χαρούμενος όταν δουλεύω και παρεμπιπτόντως, άτομα σαν τους Cagney και Bogart έκαναν εκατοντάδες ταινίες”. Και μετά είπα “Καλύτερα να το τσεκάρω αυτό” και τελικά “Oops…”.

Πράγματι, η καριέρα του Cage δε φαίνεται να επιβραδύνει. Πρωταγωνιστώντας στην πρώτη του Western ταινία, The Old Way, ο Cage συνεχίζει να παίρνει ρόλους σε ανεξάρτητες ταινίες, αφού παραδέχτηκε πως η σκηνή του Hollywood τον φοβίζει. Βέβαια, πρόκειται να ξεσκεπάσει ένα νέο εύρος δημιουργικής ελευθερίας με το νέο The Unbearable Weight of Massive Talent, όπου υποδύεται τον εαυτό του. Θεωρείται ένας θρύλος στον χώρο και έχει κάνει αρκετές΄κακές΄ταινίες, όμως ο ηθοποιός είναι μία σταθερά στον χώρο του θεάματος και έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version