MoviesMovie NewsThe Power of the Dog: Την 'καλύτερη ερμηνεία της...

The Power of the Dog: Την ‘καλύτερη ερμηνεία της καριέρας του’ δίνει ο Benedict Cumberbatch στη νέα του ταινία

-

Ο Benedict Cumberbatch έχει μπει επισήμως στον αγώνα για τα Όσκαρ με μία τεράστια ερμηνεία.

Benedict Cumberbatch και Jesse Plemons

Το Φεστιβάλ Βενετίας είναι κάπως σαν οδηγός των Όσκαρ. Μία γρήγορη ματιά στις ταινίες του Φεστιβάλ και φαίνεται πως βρίσκονται εκεί τεράστια ονόματα. Το χαλί αυτής της χρονιάς φιλοξενεί τα casts του Dune (Timothée Chalamet, Oscar Isaac, Rebecca Ferguson), του Last Night in Soho (Anya Taylor-Joy, Matt Smith) και του The Last Duel (Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer, Ben Affleck).

Μία από τις πρώτες ταινίες που εμφανίστηκαν ήταν το The Power of the Dog από την σκηνοθέτρια Jane Campion (The Piano, Top of the Lake, The Portrait of a Lady, Bright Star). Ο Benedict Cumberbatch και η Kirsten Dunst είναι οι πρωταγωνιστές του δράματος που λαμβάνει χώρα τη περίοδο του 1920. Η ταινία μας λέει την ιστορία του αγρότη Phil (Cumberbatch) που εξαγριώνεται με τον γάμο του αδερφού του (Jesse Plemons) με την Rose (Dunst). Η ιστορία βασίζεται στο βιβλίο του Thomas Savage το 1967.

Διάφορες δηλώσεις δείχνουν πως η ταινία έχει βάλει τον Cumberbatch στον αγώνα για τα Όσκαρ, ενώ η ταινία έλαβε και ένα τετράλεπτο χειροκρότημα. Ο πρωταγωνιστής του Doctor Strange ξεχώρισε για την απίστευτη ερμηνεία του, ενώ και η Kirsten Dunst άκουσε πάρα πολύ καλά λόγια. Μήπως είναι πιθανή και κάποια υποψηφιότητα για Best Supporting Actress?

Στο Φεστιβάλ έκαναν ντεμπούτο και άλλες μεγάλες ταινίες, όπως το Parallel Mothers του Pedro Almodóvar με τη Penélope Cruz, το οποίο έλαβε πεντάλεπτο χειροκρότημα…

Το The Power of the Dog πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου και στο Netflix τη 1η του Δεκέμβρη.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Thalia
Thalia
"If I sound pleased about this, it's only because my programmers made this my default tone of voice! I'm actually quite depressed!"

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα