Home Movies Movie News My Son: Trailer της δραματικής ταινίας με τους James McAvoy και Claire...

My Son: Trailer της δραματικής ταινίας με τους James McAvoy και Claire Foy

0

Η Peacock απέκτησε τα δικαιώματα διανομής του My Son, του νέου δραματικού μυστηρίου με τους James McAvoy και Claire Foy. Η ταινία είναι remake της ομώνυμης Γαλλικής ταινίας του 2017 με τον Guillaume Canet.

Η ταινία ακολουθεί έναν άνδρα (James McAvoy) του οποίου ο γιος εξαφανίζεται, γεγονός που τον οδηγεί στη πόλη που μένει η πρώην σύζυγος του (Claire Foy) προκειμένου να βρει απαντήσεις.

Ο McAvoy παίζει σε όλη τη ταινία χωρίς σενάριο, όπως έγινε και στη Γαλλική. Γνώριζε κάποια βασικά στοιχεία του χαρακτήρα του και από εκεί και πέρα αυτοσχεδίασε σε όλες τις σκηνές. Το υπόλοιπο cast γνώριζε πλήρως τις σκηνές.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Christian Carion, που σκηνοθέτησε και τη ταινία του 2017. Το σενάριο έχει γραφτεί από τους Carion και Laure Irrmann.

https://www.youtube.com/watch?v=kRDXnNwbP2I

Η επίσημη περίληψη είναι η εξής:

“Οδηγώντας στο Highlands, ο Edmond Murray (James McAvoy) λαμβάνει μία κλήση από τη πρώην γυναίκα του (Foy). Ο εφτάχρονος γιος τους εξαφανίστηκε από ένα κάμπινγκ. Σύντομα γίνεται ξεκάθαρο πως το παιδί έχει πέσει θύμα απαγωγής και οι γονείς βρίσκονται σε απόγνωση.”

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο Peacock στις 15 Σεπτεμβρίου.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version