MoviesMovie NewsResident Evil: Welcome to Raccoon City: Οι πρώτες φωτογραφίες...

Resident Evil: Welcome to Raccoon City: Οι πρώτες φωτογραφίες μας παρουσιάζουν τους Claire, Leon και Lisa Trevor

-

Το 2021 είναι μία γεμάτη χρονιά για το Resident Evil. Μετά το Resident Evil Village που κυκλοφόρησε τον Μάιο και τη σειρά Resident Evil: Infinite Darkness που κυκλοφόρησε στο Netflix τον Ιούλιο, έρχεται νέα προσθήκη, αυτή τη φορά στη μεγάλη οθόνη. Η Sony αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες του Resident Evil: Welcome to Raccoon City, γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Johannes Roberts (47 Meters Down, The Strangers: Prey at Night).

Avan Jogia (Leon) και Kaya Scodelario (Claire) στο Resident Evil: Welcome to Raccoon City
Avan Jogia (Leon) και Kaya Scodelario (Claire) στο Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Αν και οι φωτογραφίες δεν αποκαλύπτουν και πολλά όσον αφορά τα zombies, το set και τη Raccoon City, μας δίνουν μία ιδέα από το cast και τους χαρακτήρες. Τώρα οι fans γνωρίζουν πώς είναι η Claire Redfield (Kaya Scodelario) και ο Leon S. Kennedy (Avan Jogia). Οι φωτογραφίες δείχνουν επίσης τους Robbie Amell ως Chris Redfield, Hannah John-Kamen ως Jill Valentine, Tom Hopper ως Albert Wesker και Chad Rook ως Richard Aiken.

Από αριστερά προς δεξιά: Tom Hopper, Chad Rook, Hannah John-Kamen και Robbie Amell
Από αριστερά προς δεξιά: Tom Hopper, Chad Rook, Hannah John-Kamen και Robbie Amell

Βέβαια, το πιο συναρπαστικό μέρος είναι η φωτογραφία της Lisa Trevor (Marina Mazepa), ενός κοριτσιού που στα παιχνίδια του Resident Evil είχε απαχθεί από επιστήμονες της Umbrella που έκαναν πάνω της πολλά και απαίσια πειράματα. Παρόλο που έχει επιβιώσει από πολλές μεταλλάξεις, είναι ένα πολύ επικίνδυνο τέρας. Είναι μία από τους πιο εμβληματικούς κακούς του franchise και φάνταζε πολύ δύσκολο να εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη, μέχρι τώρα.

Το Resident Evil: Welcome to Raccoon City φεύγει από την ιστορία των ταινιών με τη Milla Jovovich. Θα βασίζεται στα πρώτα δύο μέρη της σειράς των παιχνιδιών και θα ακολουθεί τους επιζώντες που προσπαθούν να φύγουν από τη Raccoon City μετά τη πρώτη έξαρση του T-virus. Το Netflix ετοιμάζει και live-action σειρά η οποίο όμως δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Η Marina Mazepa ως Lisa Trevor
Η Marina Mazepa ως Lisa Trevor

Η επίσημη περίληψη είναι η εξής:

“Επιστρέφοντας στις ρίζες του πασίγνωστου franchise του Resident Evil, o λάτρης και σκηνοθέτης Johannes Roberts ζωντανεύει τα παιχνίδια για μία νέα γενιά λάτρεων. Στο Resident Evil: Welcome to Raccoon City, η Raccoon City που κάποτε ήταν η αναπτυσσόμενη τοποθεσία της τεράστιας φαρμακευτικής εταιρείας Umbrella Corporation πλέον είναι μία πεθαμένη κεντροδυτική πόλη. Η έξοδος της εταιρείας άφησε τη πόλη άγονη…με ένα τεράστιο κακό να παραμονεύει κάτω από την επιφάνεια. Όταν αυτό το κακό ελευθερώνεται, μία ομάδα επιζώντων πρέπει να συνεργαστεί ώστε να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την Umbrella και να επιβιώσει.”

Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Thalia
Thalia
"If I sound pleased about this, it's only because my programmers made this my default tone of voice! I'm actually quite depressed!"

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα