MoviesMovie NewsΤο trailer του Demigod μας υπόσχεται μία σκοτεινή και...

Το trailer του Demigod μας υπόσχεται μία σκοτεινή και τρομακτική συνάντηση με έναν Κελτικό Θεό.

-

Ο Κελτικός Θεός Κερνούνος (Cernunnos) είναι η έμπνευση πίσω από τη νέα ταινία τρόμου του συγγραφέα και σκηνοθέτη Miles Doleac (Hallowed Ground). Η Gravitas Ventures κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της ταινίας με ηθοποιούς τους Rachel Nichols, Jeremy London και Elena Sanchez.

Demigod (2021)

“Μετά τον θάνατο του παππού της, η Robin (Rachel Nichols) και ο σύζυγος της (Yohance Myles) επιστρέφουν στη γενέτειρα της στο «Μαύρο Δάσος» της Γερμανίας, όπου βρίσκει ένα τρομακτικό μυστικό. Στην απομονωμένη καλύβα του παππού της, η Robin καταλαβαίνει πως η κληρονομιά που της έχει αφήσει ο παππούς της είναι πολύ πιο μακάβρια απ’ ότι περίμενε.”

Στο trailer, η Robin αγνοεί τους μύθους ως ιστορίες που έχουν ειπωθεί μετά από πολύ αλκοόλ, αλλά τα πράγματα παίρνουν σκοτεινή τροπή όταν αυτή και ο σύζυγος της έρχονται αντιμέτωποι με κάποιες φιγούρες που έχουν μορφή δρυίδη και προσπαθούν να καλέσουν τον Θεό τους. Στις Κελτικές παραδόσεις, ο Κερνούνος συνήθως απεικονίζεται με τεράστια κέρατα και λατρεύεται ως ‘Θεός των άγριων’ ή ‘Θεός των ζώων’. Παρόλο που δεν υπάρχουν ιστορικά στοιχεία, συνήθως ερμηνεύεται ως Θεός της φύσης, του κυνηγιού και της γονιμότητας.

O Doleac έχει σκηνοθετήσει τη ταινία, έχει γράψει το σενάριο μαζί με τον Michael Donovan Horn ενώ ταυτόχρονα παίζει και στη ταινία. Εμφανίζεται στο trailer ως Arthur, ο οποίος προσπαθεί να προειδοποιήσει το ζευγάρι για αυτό που τους περιμένει στο Μαύρο Δάσος. Παράλληλα, είναι στην ομάδα παραγωγής μαζί με τους James V. BulianWesly O’Mary και Lindsay Anne Williams.

Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους και σε Video on Demand στις 15 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Thalia
Thalia
"If I sound pleased about this, it's only because my programmers made this my default tone of voice! I'm actually quite depressed!"

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days to Die: Επίσημη κυκλοφορία

Μετά από 12 χρόνια σε alpha, οι develpers ανακοίνωσαν την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του 7 Days to Die.

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα