MoviesMovie NewsΗ Judy Greer είναι το φάντασμα μίας γυναίκας του...

Η Judy Greer είναι το φάντασμα μίας γυναίκας του Νότου στην υπερφυσική κωμωδία ‘Lady of the Manor’

-

Η Lionsgate κυκλοφόρησε το trailer ταινίας ‘Lady of the Manor’, μίας κωμωδίας με πρωταγωνίστριες τις Judy Greer και Melanie Lynskey. Η ταινία ακολουθεί μία ξεναγό που προσλαμβάνεται να παίξει μία γυναίκα του 18ου αιώνα. Δεν είναι και μεγάλη έκπληξη όταν η κίνηση αυτή δεν έχει καλή κατάληξη, αλλά αυτό που δε περίμενε καθόλου είναι το να εμφανιστεί μπροστά της η συγκεκριμένη γυναίκα και να της πει όλα όσα έκανε λάθος στον ρόλο…

Lady of the Manor (2021)

Η κωμωδία αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Justin Long (Comet, Going the distance, Alvin and the Chipmunks). Ο Long μαζί με τον αδερφό του Christian Long (και αυτουνού είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο) γράφουν το σενάριο και σκηνοθετούν τη ταινία.

Στο trailer βλέπουμε το κουβεντολόι μεταξύ Greer και Lynskey το οποίο θα είναι και βασικό στοιχείο της ταινίας, αφού κιόλας το φάντασμα αποφασίζει να εμφανιστεί προκειμένου να κάνει τη Hannah (Lynskey) να συμπεριφέρεται περισσότερο σαν κυρία. Μέσα στο cast είναι επίσης οι Luis Guzmán, Ryan Phillippe και Patrick Duffy.

Η επίσημη περίληψη είναι η εξής:

“Το παρελθόν και το παρόν συγκρούονται σε αυτή την υπερφυσική κωμωδία όταν η τεμπέλα-χασικλού Hannah (Melanie Lynskey) προσλαμβάνεται να υποδυθεί την Λαίδη Wadsworth (Judy Greer), μία καλλονή του Νότου που πέθανε το 1875, σε μία ξενάγηση στην έπαυλη Wadsworth. Η Hannah πιστεύει πως μπορεί να τα καταφέρει, μέχρι τη στιγμή που το φάντασμα της Λαίδης εμφανίζεται! Η Λαίδη Wadsworth λέει στη Hannah πως είναι καιρός να αφήσει την άστατη ζωή της, και θα τη κυνηγίσει μέχρι να βεβαιωθεί ότι την άφησε.”

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους και στην Apple Tv+ στις 17 Σεπτεμβρίου. Την ίδια μέρα θα γίνει διαθέσιμη για ενοικίαση ή αγορά σε ψηφιακές πλατφόρμες. Μετά από 4 ημέρες (21 Σεπτεμβρίου) θα κυκλοφορήσει και σε Blu-ray και DVD.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Thalia
Thalia
"If I sound pleased about this, it's only because my programmers made this my default tone of voice! I'm actually quite depressed!"

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα