Home More Twitch News Streamers του Twitch οργανώνουν #ADayOffTwitch ως διαμαρτυρία για τις επιθέσεις μίσους που...

Streamers του Twitch οργανώνουν #ADayOffTwitch ως διαμαρτυρία για τις επιθέσεις μίσους που δέχονται

0
ADayOffTwitch

Οι content creators του Twitch οργανώνουν μονοήμερη απεργία ώστε να ‘πιέσουν’ τη πλατφόρμα να βελτιώσει την υποστήριξη που έχουν όταν δέχονται επιθέσεις μίσους ή όταν διαρρέουν προσωπικά τους στοιχεία.

Με το hashtag #ADayOffTwitch, οι streamers ελπίζουν πως αν δεν συνδεθούν και δε δημιουργήσουν content τη 1η Σεπτεμβρίου, θα επηρεάσουν οικονομικά τη πλατφόρμα. Έτσι, θέλουν να ευαισθητοποιήσουν την εταιρεία ώστε να τους ακούσει και να τους παρέχει καλύτερη υποστήριξη όταν δέχονται οργανωμένες επιθέσεις.

Η ιδέα της διαμαρτυρίας ήρθε από τους RekItRaven, LuciaEverblack και ShineyPen, που προσπαθούν να πείσουν και άλλους streamers να τους ακολουθήσουν.

“Έχουμε δει πολλές συζητήσεις περί botting, επιθέσεις μίσους και άλλες μορφές παρενόχλησης με στόχο τους περιθωριοποιημένους streamers,” δήλωσε πρόσφατα η εταιρεία σε μία συζήτηση στο Twitter. “Μας ζητάτε να είμαστε καλύτεροι και ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε περισσότερα ώστε να αντιμετωπίσουμε αυτά τα προβλήματα. Αυτό περιλαμβάνει έναν ανοικτό και συνεχή διάλογο για την ασφάλεια των creators.” Επίσης, παραδέχτηκε ότι “υπάρχει αδυναμία στα φίλτρα πρόληψης” και υποσχέθηκε πως “θα συνεχίσει να τα κρατάει updated ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προκύπτουν.”

Τον Μάιο, η πλατφόρμα πρόσθεσε πάνω από 350 νέες ετικέτες, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους content creators να χρησιμοποιήσουν ετικέτες που εκφράζουν περισσότερο αυτούς και το content τους. Παρόλο που ο σκοπός της κίνησης αυτής ήταν αυτός, διάφοροι streamers που ανήκουν σε μειονότητες – όπως άτομα της LGBTQIA+ κοινότητας, άτομα διαφορετικού χρώματος και ΑΜΕΑ – έχουν γίνει στόχοι επιθέσεων επειδή χρησιμοποιούν αυτές τις ετικέτες.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version