Home Games Gaming News Quake Remaster: Επιστροφή του κλασικού παιχνιδιού της id Software

Quake Remaster: Επιστροφή του κλασικού παιχνιδιού της id Software

0

H id Software επανάφερε ένα από τα πιο κλασικά της παιχνίδια, και μαζί με τη Bethesda κυκλοφόρησαν το Quake Remaster. Η remastered έκδοση του παιχνιδιού είναι διαθέσιμη για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC, με τιμή $9,99. Σύντομα θα γίνουν διαθέσιμες οι αντίστοιχες εκδόσεις για PlayStation 5, Xbox Series Χ και Xbox Series S.

Δείτε παρακάτω το trailer του παιχνιδιού:

Η νέα έκδοση υποστηρίζει αναλύσεις 4K, νέα 3D Models, dynamic colored lighting και άλλες βελτιώσεις. Έχει επίσης και το αυθεντικό soundtrack του Trent Reznor (Nine Inch Nails).

Στη νέα έκδοση συμπεριλαμβάνονται όλα τα expansions, αλλά και ένα νέο, το Dimension of the Machine.

Οι παίκτες που έχουν αγοράσει ήδη το παιχνίδι στο Steam, λαμβάνουν δωρεάν upgrade στη νέα έκδοση.

Το αυθεντικό Quake κυκλοφόρησε το 1996 ως διάδοχος του Doom 2. Ήταν το πρώτο πραγματικό 3D FPS, σπρώχνοντας όλο το είδος των παιχνιδιών ένα βήμα μπρος. Ακολούθησαν 3 συνέχειες, οι οποίες όμως δεν είχαν κάποια σχέση με την ιστορία του πρώτου παιχνιδιού. Τα 2 & 4 είναι τελείως ξεχωριστή ιστορία, ενώ το 3 είναι μόνο competitive online game.

Το Quake ήταν επίσης το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο συμμετείχε ο John Romero. Μετά αποχώρησε από την id Software για να φτιάξει το δικό του studio ανάπτυξης παιχνιδιών, ION Storm.

Η κυκλοφορία του Quake Remaster μάλιστα έφερε την (θετική) αντίδραση του Sonic Mayhem, που δούλευε στα Soundtrack του Quake 2 & 3 και θέλει να δει και αυτά σε αντίστοιχες remastered εκδόσεις:

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version