Home Anime One Piece: Το επίσημο Instagram του κάνει post για τον Τεντόγλου

One Piece: Το επίσημο Instagram του κάνει post για τον Τεντόγλου

0

Ο Μίλτος Τεντόγλου έκανε φέτος υπερήφανη την Ελλάδα, κερδίζοντας με τις επιδόσεις του χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, στο άλμα εις μήκος. Αυτό που έκανε όμως μετά τη νίκη του, ενθουσίασε τους fans του One Piece σε όλο τον κόσμο.

One Piece κίνηση από τον Τεντόγλου

Ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης βγήκε στο στάδιο για την απονομή του μεταλλίου. Καθώς ανακοινώθηκε το όνομά του, έσκυψε και άγγιξε με τη γροθιά του το έδαφος, αντιγράφοντας έτσι μια κλασική κίνηση του Luffy από το One Piece.

Αυτό φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τους δημιουργούς της σειράς. Έτσι, στο επίσημο instagram account του One Piece, χθες είδαμε αυτό:

Ο Τεντόγλου είναι λάτρης των Anime, και φαίνεται ότι ο Luffy είναι ένας από τους αγαπημένους του ήρωες. Επίσης, είναι και gamer όπως φαίνεται από το Instagram του.

Η συγκεκριμένη σειρά προβάλλονταν και στην Ελλάδα, στο κανάλι Alter Channel, με το όνομα “Ντρέηκ Και Το Κυνήγι Του Θησαυρού“.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version