Home Anime Το ‘One Piece’ έρχεται σε live-action από το Netflix και μας συστήνει...

Το ‘One Piece’ έρχεται σε live-action από το Netflix και μας συστήνει τους πρωταγωνιστές του

0

Το επίσημο account του live-action One Piece του Netflix στο Twitter δημοσίευσε ένα βίντεο με τους πρωταγωνιστές της σειράς να συστήνονται. Η σειρά, φυσικά, βασίζεται στο πασίγνωστο ομώνυμο manga του Eiichiro Oda.

https://twitter.com/onepiecenetflix/status/1458192148642234371
Ο Inaki Godoy ως Monkey D. Luffy
Ο Mackenyu ως Roronoa Zoro
Η Emily Rudd ως Nami
Ο Jacob Romero Gibson ως Usopp
Ο Taz Skylar ως Sanji

Επίσης, στο account δημοσιεύτηκε και ένα μήνυμα από τον Eiichiro Oda.

“These are the people who will be our Straw Hat Pirates!”

Η σειρά θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Netflix και η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια, με τον Oda να είναι εκτελεστικός παραγωγός.

Η Tomorrow Studios, μια συνεργασία μεταξύ του Marty Adelstein (Prison Break, Teen Wolf) και των ITV Studios, θα είναι στη παραγωγή της σειράς. Σεναριογράφος θα είναι ο Matt Owens (Luke Cage, Agents of S.H.I.E.L.D.) και εκτελεστικοί παραγωγοί οι Steven Maeda και Becky Clements.

Το manga One Piece εξελίσσεται γύρω από τον Monkey D. Luffy, έναν επίδοξο πειρατή ο οποίος όπως πολλοί άλλοι πειρατές, ονειρεύεται να αποκτήσει τον θρυλικό “One Piece” θησαυρό που έμεινε πίσω από έναν θρυλικό πειρατή. Μαζεύει μία ομάδα και ένα πλοίο και εξερευνεί το Grand Line ψάχνοντας τον θησαυρό, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει άλλους πειρατές και στόλους της κυβέρνησης.

Η κυκλοφορία του manga ξεκίνησε το 1997 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Το 2012 κέρδισε το 41st Japan Cartoonist Awards και το 2015 μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες για “τα περισσότερα αντίγραφα που εκδόθηκαν για την ίδια σειρά comic από έναν μόνο συγγραφέα.”

Η anime σειρά του One Piece άρχισε να κυκλοφορεί το 1999 και στις 14 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το 1000ο επεισόδιο.

Η Tomorrow Studios βρίσκεται επίσης στη παραγωγή της live-action διασκευής του Cowboy Bebop.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version