Home Movies Movie News Don’t Look Up: Το πρώτο teaser της κωμωδίας με τους Leonardo DiCaprio...

Don’t Look Up: Το πρώτο teaser της κωμωδίας με τους Leonardo DiCaprio και Jennifer Lawrence

0

Το πρώτο teaser του Don’t Look Up κυκλοφόρησε στο Twitter, και παρόλο που δεν έχει και τη καλύτερη ποιότητα, μας δείχνει πως αυτή η κωμωδία αστρονομίας έχει πολλά αστέρια! Με μήκος μόνο 27 δευτερόλεπτα, το teaser δεν αποκαλύπτει και πάρα πολλά για την ταινία. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο τονίζει το πολύ δυνατό cast μας δημιουργεί αρκετό ενθουσιασμό ώστε να περιμένουμε πως και πως την νέα ταινία του Adam McKay στο Netflix.

Leonardo DiCaprio και Jennifer Lawrence στο Don't Look Up
Leonardo DiCaprio και Jennifer Lawrence στο Don’t Look Up

Οι Leonardo DiCaprio και Jennifer Lawrence είναι δύο αστρονόμοι που βλέπουν πως ένας μεγάλος κομήτης κατευθύνεται προς τη Γη, το οποίο θα μπορούσε να σημάνει το τέλος της ανθρωπότητας. Το teaser δείχνει τον Leonardo DiCaprio να βαριανασαίνει σε μία τουαλέτα πριν συναντηθεί με την Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών (Meryl Streep). Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο γιος της Προέδρου και επικεφαλής του προσωπικού (Jonah Hill) λέει στον DiCaprio “η αναπνοή σου με αγχώνει φίλε”. Είναι ένα κωμικό σημείο που μας δείχνει πως θα χειριστεί η ταινία τους πολιτικούς που επικεντρώνονται σε λάθος πράγματα σε στιγμές κρίσης.

Adam McKay

Σαν να μην έφταναν οι αστέρες που φαίνονται στο teaser, το cast περιλαμβάνει ακόμα τους Cate BlanchettTimothée ChalametAriana GrandeMatthew PerryChris EvansTyler Perry, Melanie LynskeyRob MorganMark RylanceMichael Chiklis και Ron Perlman.

Το Don’t Look Up ήταν αρχικά σχεδιασμένο να είναι αλληγορία της κλιματικής αλλαγής. Ωστόσο, από τη στιγμή που η πανδημία μπήκε στη μέση της παραγωγής, ο McKay αποφάσισε να διαμορφώσει έτσι τη ταινία ώστε να αναφέρεται και στον τρόπο που επικοινωνούμε στη σύγχρονη εποχή. Σύμφωνα με τον McKay: “Δε μπορούμε καν να μιλήσουμε μεταξύ μας πλέον. Δε μπορούμε καν να συμφωνήσουμε. Οπότε το Don’t Look Up είναι για την κλιματική αλλαγή, αλλά στη βάση του έχει να κάνει με το πως το internet, τα κινητά και ο σύγχρονος κόσμος έχουν επηρεάσει τον τρόπο που επικοινωνούμε.”

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας δεν είναι ακόμα γνωστή, αλλά αναμένεται να έχει έρθει στο Netflix μέχρι το τέλος του 2021.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version