GamesGaming NewsΤο Fatal Frame: Maiden of Black Water έρχεται με...

Το Fatal Frame: Maiden of Black Water έρχεται με νέο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

-

Η κατηγορία των παιχνιδιών τρόμου αποτελεί πολύ μεγάλο κομμάτι της gaming κοινότητας και τα τελευταία χρόνια οι τίτλοι που προστίθενται στην κατηγορία γίνονται όλο και πιο δυνατοί.

Μία από τις πιο μακροχρόνιες σειρές παιχνιδιών τρόμου, το Fatal Frame, έχει δυσκολευτεί να κερδίσει το κοινό λόγω της πολύ βαριάς χρήσης υπερφυσικού τρόμου σε Ιαπωνικό στυλ. Ωστόσο, το remaster του πέμπτου μέρους, Fatal Frame: Maiden of Black Water, μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα όταν θα κυκλοφορήσει ακριβώς πριν το Halloween.

Το Fatal Frame, γνωστό ως Zero στην Ιαπωνία και ως Project Zero στην Ευρώπη, είναι μία σειρά παιχνιδιών τρόμου επιβίωσης που έκανε το ντεμπούτο της στα PlayStation 2 και Xbox το 2001. Το παιχνίδι επικεντρώνεται στον παίχτη ο οποίος εξερευνεί μία στοιχειωμένη Ιαπωνική έπαυλη και χρησιμοποιεί την κάμερα του ώστε να αντιμετωπίσει τα πνεύματα που βρίσκονται σε αυτήν. Πηγή έμπνευσης για το παιχνίδι αποτελεί το Silent Hill (όπως συμβαίνει και με αρκετά άλλα παιχνίδια τρόμου άλλωστε) και το πιο πρόσφατο μέρος, το Fatal Frame: Maiden of Black Water, κυκλοφόρησε στο Wii U. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στα Αγγλικά έναν χρόνο αργότερα από τη Nintendo, ωστόσο σε φυσική μορφή κυκλοφόρησε μόνο στην Ευρώπη, καθιστώντας το δύσκολο στην εύρεση.

Μετά την ανακοίνωση στο E3 2021 από τη Nintendo, η Koei Tecmo κυκλοφόρησε ένα πιο πλήρες trailer για το παιχνίδι, το οποίο για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμο σε πολλές πλατφόρμες. Η ιστορία λαμβάνει χώρα στο βουνό Hikami, ένα φανταστικό μέρος στην Ιαπωνία το οποίο συνδέεται με αυτοκτονίες και πνευματική δραστηριότητα. Οι 3 πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι με αυτούς που υπάρχουν και στην original έκδοση του παιχνιδιού στο Wii U. Ωστόσο, αυτό που θα ενθουσιάσει τους fans είναι η νέα ιστορία γύρω από την Ayane, έναν χαρακτήρα από τα Dead or Alive και Ninja Gaiden της Koei Tecmo.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ayane εμφανίζεται σε άλλο franchise της Koei Tecmo, καθώς εμφανίστηκε πρώτη φορά στο Dead or Alive και στη συνέχεια είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ninja Gaiden. Επίσης, έχει εμφανιστεί σε διάφορα παιχνίδια Dynasty Warriors, ακόμα και στο Senran Kagura: Estival Versus, ενώ είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται στο franchise του Fatal Frame.

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου στα Nintendo Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Thalia
Thalia
"If I sound pleased about this, it's only because my programmers made this my default tone of voice! I'm actually quite depressed!"

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα