MoreTwitch NewsSweet Anita: ίσως σταματήσει το Streaming στο Twitch λόγω...

Sweet Anita: ίσως σταματήσει το Streaming στο Twitch λόγω συνεχόμενης παρενόχλησης

-

Πολλοί από τους πιο γνωστούς Twitch Streamers αντιμετωπίζουν καθημερινά περιστατικά παρενόχλησης, με αποτέλεσμα πολλές φορές να αποχωρούν από την πλατφόρμα. Από ότι φαίνεται, ένα ακόμα θύμα αυτής της προβληματικής συμπεριφοράς είναι η Sweet Anita, η οποία επιβεβαίωσε ότι μπορεί να αναγκαστεί να σταματήσει το streaming.

Η Sweet Anita, η οποία έχει πάνω από 1.7 εκατομμύρια followers, γενικά ποτέ δεν έχει κάνει stream φορώντας οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί “προκλητικό”. Παρόλα αυτά, πρόσφατα ανακάλυψε μια NSFW κοινότητα στο Reddit, αφιερωμένη σε αυτή. Οι χρήστες σε αυτή τη κοινότητα μοιράζονταν υλικό, όπως clips με αλλαγμένη την ταχύτητα ώστε επικεντρώνονται σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες, ή ακόμα και επεξεργασμένες φωτογραφίες ώστε να φαίνεται σαν να κάνει stream γυμνή.

Φυσικά η συγκεκριμένη κοινότητα δέχτηκε αρκετά report και αυτή τη στιγμή φαίνεται να έχει κατέβει από την πλατφόρμα. Όμως πέρα από αυτό, υπάρχει και σχετικός Discord Server με ακόμα πιο διαταραγμένο περιεχόμενο. Για παράδειγμα υπάρχουν video με χρήστες να εκσπερματώνουν πάνω σε τυπωμένα screenshot από το stream της!

Sweet Anita

Από ότι φαίνεται, είχε γίνει αναφορά για το συγκεκριμένο Server μέσα στον Ιούνη, χωρίς όμως η εταιρεία να το έχει αντιμετωπίσει ακόμα.

Υπάρχει ακόμα και σχετικό υλικό σε γνωστά πορνογραφικά site όπως το PornHub.

Η streamer φαίνεται να έχει απογοητευτεί από τη διαρκή σεξουαλικοποίηση της, παρά τις προσπάθειες της στο να αυτοπεριορίζεται για να μη θεωρηθεί ποτέ ότι προκαλεί. Κάτι που φυσικά από μόνο του είναι ήδη δυσάρεστο.

Παράλληλα δέχεται πάρα πολύ συχνά σεξουαλικά σχόλια στο chat των stream της ή στο chat άλλων streamer με τους οποίους έχει συνεργαστεί. Σύμφωνα με την ίδια, αυτό δημιουργεί ένα ψυχολογικό βάρος που ίσως δεν αξίζει να ανέχεται για να μπορεί να συνεχίσει την καριέρα της σαν streamer.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, είναι γνωστό ότι έχει απειληθεί αρκετές φορές από Stalker, ο οποίος εντόπισε την πραγματική της διεύθυνση. Έχει απειλήσει τη ζωή της, έχει κοιμηθεί έξω από το σπίτι της και την έχει ακολουθήσει σε διάφορα καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

- Advertisement -

Ελπίζουμε η Sweet Anita, αλλά και καμία άλλη Streamer, να μην αναγκαστεί να εγκαταλείψει αυτό που αγαπάει, εξ αιτίας κακοποιητικών συμπεριφορών.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα