MusicMusic NewsIron Maiden - Επιστρέφουν με νέο κομμάτι

Iron Maiden – Επιστρέφουν με νέο κομμάτι


Οι Iron Maiden επιστρέφουν 6 χρόνια μετά την τελευταία τους κυκλοφορία με νέο κομμάτι, το “The Writing On The Wall“, το οποίο συνοδεύεται και από αντίστοιχο animated music video.


Across a painted desert lies a train of vagabonds
All that’s left of what we were it’s what we have become
Once our empires glorious but now the empire’s gone
The dead gave us the time to live and now our time is done

Now we are victorious we’ve become our slaves
A land of hope and glory building graveyards for the brave

Have you seen the writing on the wall
Have you seen that writing
Can you see the riders on the storm
Can you see them riding ~ can you see them riding

Holding on to jury is that all we ever know
Ignorance our judge and jury all we’ve got to show
From Hollywood to Babylon ~ holy war to kingdom come
On a trail of dust and ashes ~ when the burning sky is done
A tide of change is coming and that is what you fear
The earthquake is a coming but you don’t want to hear
You’re just too blind to see

Have you seen the writing on the wall
Have you seen that writing
Can you see the riders on the storm
Can you see them riding
Can you see them riding. . . Riding next to you

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του μέσα από το Google News.

A lazy software developer


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

911 Operator – δωρεάν στο Epic Games Store

Το δωρεάν παιχνίδι αυτής της εβδομάδας στο Epic Games Store είναι το 911 Operator και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν μέχρι την επόμενη Πέμπτη.

One Piece – επιβεβαιώθηκε η δεύτερη σεζόν

Ο δημιουργός του One Piece, Eiichiro Oda, επιβεβαίωσε με ένα πολύ ενδιαφέρον video την ανανέωση της live action σειράς για δεύτερη σεζόν, από το Netflix.

Η Evangelia live στο 3ο Athens Art Festival

Η εκρηκτική Evangelia έρχεται την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο Athens Art Festival στο ΣΕΡΑΦΕΙΟ Δ. Αθηναίων για ένα μοναδικό live

Αγοραφοβικό Φεστιβάλ: Το πρόγραμμα των τριών σκηνών

Πλησιάζει το Αγοραφοβικό Φεστιβάλ 2023 και ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των τριών σκηνών του για τις δύο μέρες.

New Zero God & Anima Triste live

Οι Anima Triste επιστρέφουν στα συναυλιακά δρώμενα αυτή την φορά στο πλευρό των New Zero God για μια δυνατή βραδιά στο Level 69 στο Μοσχάτο.

Mayans M.C. – Πρεμιέρα του τελευταίου κύκλου στο FX Greece

Η σειρά Mayans M.C. επιστρέφει με τον πέμπτο και τελευταίο κύκλο επεισοδίων τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 22.40, αποκλειστικά στο FX.

Μην Χάσεις

10 ταινίες που αγαπάμε και δεν πήραν ποτέ Όσκαρ

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε την απονομή των φετινών Όσκαρ. Όμως, όπως είναι γνωστό, ένα Όσκαρ δε σημαίνει απαραίτητα και μια καλή ταινία. Όπως, αντίστροφα, πολλές πολύ αγαπημένες και κλασικές ταινίες, τελικά δεν έχουν ούτε ένα Όσκαρ. Στο σημερινό μας αφιέρωμα, σας παρουσιάζουμε δέκα από αυτές.

TakGaming – Ένα ελληνικό κατάστημα για game keys

Το TakGaming είναι ένα νεοσύστατο ελληνικό game store στο οποίο μπορείτε να βρείτε κλειδιά για παιχνίδια και software σε εξαιρετικές τιμές.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα