GamesGaming NewsΗ κυκλοφορία του Ghostwire: Tokyo αναβάλλεται μέχρι το 2022

Η κυκλοφορία του Ghostwire: Tokyo αναβάλλεται μέχρι το 2022

-

Οι Bethesda Softworks και Tango Gameworks ανακοίνωσαν σήμερα πως το Ghostwire: Tokyo δε θα καταφέρει να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 όπως είχε προγραμματιστεί.

Την ανακοίνωση έκανε η Tango μέσω του επίσημου προφίλ του παιχνιδιού στο Twitter.

“Πήραμε την απόφαση να καθυστερήσουμε τη κυκλοφορία του Ghostwire: Tokyo μέχρι τις αρχές του 2022. Θέλουμε να έχετε το παιχνίδι στα χέρια σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ώστε να μπορέσετε να ζήσετε την εμπειρία ενός στοιχειωμένου Τόκιο, πάνω στο οποίο δουλεύουμε σκληρά. Παράλληλα, είμαστε επικεντρωμένοι και στην προστασία της υγείας όλων όσων δουλεύουν στη Tango. Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας θα μας δώσει τον χρόνο που χρειαζόμαστε ώστε να δημιουργήσουμε τον κόσμο του Ghostwire έτσι ακριβώς όπως τον έχουμε οραματιστεί. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή όσο δουλεύουμε ώστε να σας δώσουμε μια εμπειρία που δε μοιάζει με οτιδήποτε άλλο έχουμε δημιουργήσει. Ανυπομονούμε να σας δείξουμε περισσότερα τους επόμενους μήνες.”

Το Ghostwire: Tokyo είχε αρχικά ανακοινωθεί στο E3 2019, ενώ λίγο καιρό αργότερα ήρθε και το πρώτο επίσημο trailer του gameplay.

Πρόκεται για ένα first-person παιχνίδι δράσης, όπου σχεδόν όλοι οι πολίτες του Τόκιο έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς και κάποια υπερφυσικά πνεύματα (γνωστά ως Επισκέπτες) έχουν εισβάλει στη πόλη. Οι υπερφυσικές δυνάμεις του χαρακτήρα αρχίζουν να εκδηλώνονται και καθώς πολεμά τα πνεύματα, έρχεται αντιμέτωπος με μία ομάδα που φοράει μάσκες Hannya, η οποία φαίνεται πως είναι η μόνη που μπορεί να αποκαλύψει το μυστήριο πίσω από τα παράξενα γεγονότα στο Τόκιο.

Πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και PC.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Thalia
Thalia
"If I sound pleased about this, it's only because my programmers made this my default tone of voice! I'm actually quite depressed!"

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα