Home Anime Το Spriggan έρχεται στο Netflix

Το Spriggan έρχεται στο Netflix

0

Με καινούργιο trailer το Netflix ανακοινώνει την άφιξη του Spriggan μέσα στο 2022. Η σειρά ήταν προγραμματισμένο να έρθει νωρίτερα, αλλά είναι μία από τις πολλές παραγωγές που δυστυχώς πήγαν πίσω λόγω της πανδημίας.

Το πρώτο trailer βγήκε τον Οκτώβριο του 2020, δίνοντας μία πρώτη εικόνα στους fans και μη.

Το Spriggan του Netflix είναι διασκευή του κλασικού ομώνυμου manga των Hiroshi Takashige και Ryōji Minagawa. Λαμβάνει χώρα στα τελευταία χρόνια του Ψυχρού Πολέμου, όπου ανακαλύφθηκαν μυστηριώδη και άγνωστα αντικείμενα που ονομάζονται out-of-place artifacts (OOPArt) σε διάφορα μέρη του κόσμου, οδηγώντας σε έναν μυστικό πόλεμο μεταξύ διαφόρων δυνάμεων εναντίον της ARCAM Corporation, ενός οργανισμού που τοποθέτησε τους φύλακες των OOPArts ώστε να αποτρέψει τη χρήση τους ως όπλα.

Το Spriggan έγινε και ταινία το 1998 από την Studio 4°C, ενώ το 1999 η FromSoftware κυκλοφόρησε το Spriggan: Lunar Verse στο PlayStation.

Η διασκευή του Netflix έρχεται από την David Production (Jojo’s Bizarre Adventure, Fire Force, Cells at Work!) με σκηνοθέτη τον Hiroshi Kobayashi (Mob Psycho 100, Kill la Kill) και συγγραφέα τον Hiroshi Seko (Mob Psycho 100, Attack on Titan, Ajin).

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version