Home Games Free Games Bridge Constructor: The Walking Dead και Ironcast – Δωρεάν στο Epic Games...

Bridge Constructor: The Walking Dead και Ironcast – Δωρεάν στο Epic Games Store

0

Δύο καινούργια παιχνίδια και αυτή τη Πέμπτη δίνει η Epic. Συγκεκριμένα, δίνονται τα: Bridge Constructor: The Walking Dead και Ironcast. Οι κανονικές τιμές των δύο παιχνιδιών είναι 9.99€ και 12.99€ αντίστοιχα.

Το Bridge Constructor: The Walking Dead αποτελεί μία ακόμα προσθήκη στο franchise ‘Bridge Constructor’. Συνδυάζει το puzzle gameplay της σειράς με τον κόσμο των zombies της τηλεοπτικής σειράς The Walking Dead.

Βρίσκεσαι ανάμεσα στους επιζώντες καθώς προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε τις ορδές των zombies που σας επιτίθενται. Χτίζεις γέφυρες και άλλες κατασκευές, προσπαθείς να δημιουργήσεις ασφαλή περάσματα για οχήματα και χρησιμοποιείς διάφορα αντικείμενα, εκρηκτικά και δολώματα προκειμένου να δελεάσεις τους εχθρούς σε θανάσιμες παγίδες και να οδηγήσεις την ομάδα στην ασφάλεια.

Ο δεύτερος τίτλος, το Ironcast, πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής εμπνευσμένο από συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας της Βικτωριανής εποχής, όπως ο Ιούλιος Βερν και ο H.G. Wells. Δημιουργεί μια ιστορία στην οποία ελέγχεις τεράστια πολεμικά μηχανήματα πολεμώντας τους εχθρούς της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version