SeriesΟ John Lithgow επιστρέφει για τη νέα σεζόν του...

Ο John Lithgow επιστρέφει για τη νέα σεζόν του Dexter

-

Σύμφωνα με αναφορά του Deadline, ο ηθοποιός John Lithgow έχει συμφωνήσει και θα επιστρέψει στη νέα σεζόν του Dexter, στον ρόλο του Arthur Mitchell ή Trinity Killer.

Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας ήταν βασικός στον τέταρτο κύκλο της σειράς.

Ακόμα δεν έχουμε λεπτομέρειες σχετικά με το πως θα εμπλακεί στα νέα επεισόδια.

Spoiler Alert

Ο νέος κύκλος του Dexter ακολουθεί τον πρωταγωνιστή στη ζωή του 10 χρόνια μετά το προηγούμενο φινάλε, όπου φαινομενικά είχε εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια ενός τυφώνα. Πλέον ζει με το ψεύτικο όνομα Jim Lindsay, μακριά από το Μαϊάμι.

Εκτός από τον Michael C. Hall, στη σειρά θα εμφανιστούν οι Clancy Brown, Julia Jones, Michael Cyril Creighton, Alano Miller, Johnny Sequoyah, Jack Alcott, Jamie Chung, και Oscar Wahlberg.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Arcane: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της δεύτερης σεζόν

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer για τη δεύτερη σεζόν του Arcane, η οποία κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο.

9-1-1: Έρχεται ο νέος κύκλος στο FX

Η συναρπαστική, αστυνομική δραματική σειρά, «9-1-1» επιστρέφει τον Ιούνιο με νέο κύκλο επεισοδίων, αποκλειστικά στο FX

The Witcher – Πρώτο teaser από τη νέα σεζόν

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer από την τέταρτη σεζόν του The Witcher, στο οποίο πλέον πρωταγωνιστεί ο Liam Hemsworth στο ρόλο του Geralt.

The Boys Season 4 – Teaser Trailer

Η Amazon έδωσε στη δημοσιότητα το teaser trailer για την τέταρτη σεζόν της σειράς The Boys, που θα προβληθεί μέσα στο 2024.

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα