MoviesΤαινίες και σειρές που έρχονται στο Netflix Ελλάδας τον...

Ταινίες και σειρές που έρχονται στο Netflix Ελλάδας τον Ιούλη

-

Το Netflix ανακοίνωσε όλες τις νέες ταινίες και σειρές που θα εμφανιστούν στην πλατφόρμα τον Ιούλη.

Δείτε το σχετικό Trailer:

Ταινίες:

Audible: Δύναμη Ψυχής
1 Ιούλη

Το “Audible: Δύναμη Ψυχής” είναι ένα κινηματογραφικό και καθηλωτικό ντοκιμαντέρ ενηλικίωσης που παρακολουθεί τον έφηβο αθλητή του Σχολείου Κωφών του Μέριλαντ Αμάρι Μακένστρι και τους στενούς του φίλους που βιώνουν την πίεση της χρονιάς αποφοίτησης και έρχονται αντιμέτωποι με την πραγματικότητα που θα ζήσουν βγαίνοντας στον κόσμο ακουόντων. Ο Αμάρι και οι συμπαίκτες του εκτονώνουν την έντασή τους στο γήπεδο ποδοσφαίρου, καθώς αγωνίζονται να διατηρήσουν το μοναδικό σερί νικών, προσπαθώντας παράλληλα να συμφιλιωθούν με τον τραγικό χαμό ενός πολύ καλού φίλου. Πρόκειται για μια ιστορία για παιδιά που αντιστέκονται στις δυσκολίες. Παρόλο που έρχονται αντιμέτωπα με συγκρούσεις, προσεγγίζουν το μέλλον με ελπίδα – φωνάζοντας στον κόσμο ότι είναι εδώ και έχουν αξία.

Σαγηνευτική Ομορφιά
2 Ιούλη

Μια γυναίκα, η οποία λαχταρά ολόψυχα μια ζωή όπως αυτή που περιγράφει ένα μυθιστόρημα, βρίσκεται μπλεγμένη στη δολοφονία του ίδιου της του άντρα. Θα βρει τα σημεία της αθωότητάς της ή θα χαθεί στο χάος που επικρατεί στα πολλά κεφάλαια που έχει να προσφέρει το μυθιστόρημα της αληθινής ζωής της;

Οδός Τρόμου – Μέρος 1: 1994
2 Ιούλη

Μια παρέα έφηβων φίλων έρχεται τυχαία σε επαφή με την αρχαία μοχθηρή δύναμη που ευθύνεται για μια σειρά βίαιων δολοφονιών που μαστίζουν την πόλη τους για πάνω από 300 χρόνια. Καλώς ορίσατε στο Σέιντισαϊντ.

- Advertisement -

Οδός Τρόμου – Μέρος 2: 1978
9 Ιούλη

“Οδός Τρόμου – Μέρος 2: 1978”: Σεϊντισάιντ, 1978. Το σχολείο έκλεισε για καλοκαίρι και η κατασκήνωση Νάιτγουινγκ ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Όταν όμως ένας ακόμα κάτοικος του Σεϊντισάιντ κυριεύεται από μια μανία να σκοτώνει, η διασκέδαση κάτω από τον ήλιο μετατρέπεται σε έναν φρικιαστικό αγώνα επιβίωσης.

Οδός Τρόμου – Μέρος 3: 1666
16 Ιούλη

“Οδός Τρόμου – Μέρος 3: 1666”: Η απαρχή της κατάρας της Σάρα Φίερ επιτέλους αποκαλύπτεται, καθώς η ιστορία ολοκληρώνει τον κύκλο της σε μια νύχτα που αλλάζει για πάντα τη ζωή των κατοίκων του Σεϊντισάιντ.

Η Όγδοη Νύχτα
2 Ιούλη

Μια μάχη ζωής και θανάτου που διαρκεί οκτώ μέρες με σκοπό να μη σπάσει η σφραγίδα που συγκρατεί “αυτό που δεν πρέπει να ξυπνήσει”. Αν ξυπνήσει, μπορεί να διασχίσει τα σκαλοπάτια και να φέρει το χάος σε αυτόν τον κόσμο.

Ο Άνθρωπος του Νερού
9 Ιούλη

Ο Γκάνερ (Λόνι Τσέιβις) αναλαμβάνει την αποστολή να σώσει την άρρωστη μητέρα του (Ροζάριο Ντόσον) αναζητώντας ένα μυθικό πλάσμα που γνωρίζει το μυστικό της αθανασίας, τον Άνθρωπο του Νερού. Αφού ζητήσει τη βοήθεια ενός αινιγματικού κοριτσιού από την περιοχή, της Τζο (Άμια Μίλερ), ταξιδεύουν μαζί στο απομακρυσμένο δάσος Γουάιλντ Χορς, αλλά όσο περισσότερο προχωρούν, τόσο πιο παράξενο και επικίνδυνο γίνεται το δάσος. Η μόνη τους ελπίδα για σωτηρία είναι ο πατέρας του Γκάνερ (Ντέιβιντ Ογέλοουο), ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να τους βρει, ενώ στην πορεία θα ανακαλύψει ποιος πραγματικά είναι ο γιος του.

Red Privada: Ποιος Σκότωσε τον Μανουέλ Βουενδία;
14 Ιούλη

Σε σκηνοθεσία Μανουέλ Αλκαλά (Ληστεία στο Μουσείο), παραγωγή Χεράρντο Χάτικα (Δεν Είμαι πια Εδώ, Τραγική Ζούγκλα), Ίνα Παγιάν (Κελί από Χρυσάφι) και Λούις Σαλίνας, και αφήγηση Ντάνιελ Χιμένεθ Κάτσο, αυτό το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τη ζωή του δημοσιογράφου-ερευνητή Μανουέλ Βουενδία, ο οποίος δολοφονήθηκε το 1984 έξω από το γραφείο του στην Πόλη του Μεξικού.

Πάνω από 35 χρόνια μετά τον θάνατό του, αυτό το ντοκιμαντέρ συγκεντρώνει όλες τις διαφορετικές φωνές που γνώρισαν τον Βουενδία, οι οποίες παρουσιάζουν το έργο του και εγείρουν με τις μαρτυρίες τους το ερώτημα: Ποιος σκότωσε τον Μανουέλ Βουενδία και γιατί;

Deep
16 Ιούλη

Η χρόνια αϋπνία μετατρέπεται σε θανάσιμο αγώνα επιβίωσης, όταν τέσσερις φοιτητές Ιατρικής, η Τζεν, ο Γουίν, η Σιν και ο Πι, πείθονται να λάβουν μέρος σε ένα νευροεπιστημονικό πείραμα ονόματι “Deep”. Ποια όμως είναι η παγίδα; Αν παραμείνουν ξύπνιοι, θα πλουτίσουν, αν όμως κοιμηθούν για πάνω από 60 δευτερόλεπτα, θα πεθάνουν. Όταν το “Deep” αρχίζει να παίρνει τρομακτικές διαστάσεις, οι τέσσερις άυπνοι φοιτητές, μαζί με τη μικρότερη αδελφή της Τζεν, αναγκάζονται απεγνωσμένα να πάρουν ένα επικίνδυνο ρίσκο που τελικά θα αποβεί καθοριστικό για τη μοίρα τους.

Κυνηγοί Τρολ: Το Ξύπνημα των Τιτάνων
21 Ιούλη

Μετά τα γεγονότα της τριλογίας “Το Έπος της Αρκάντια”, οι ήρωες της Αρκάντια πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να προστατεύσουν την ανθρωπότητα από το μοχθηρό Απόκρυφο Τάγμα, το οποίο χρησιμοποιεί τη σκοτεινή και ανεξέλεγκτη μαγεία του για να καλεί αρχαίους τιτάνες που απειλούν να καταστρέψουν τον κόσμο.

Χρηματοδοτούμενοι κατά Λάθος
23 Ιούλη

While blind drunk, two unemployed millennials entrepreneurs drunkenly post a video pitch about their revolutionary app to a crowdfunding site. When the app catches fire and they accidentally raise millions of dollars they actually have to create the app.

Το Τελευταίο Γράμμα από τον Εραστή σου
23 Ιούλη

Το “Τελευταίο Γράμμα από τον Εραστή σου”, όπου δύο συνυφασμένες ιστορίες διαδραματίζονται στο παρόν και το μέλλον, ακολουθεί την ιστορία της Έλι Χάγουορθ (Φελίσιτι Τζόουνς), μιας φιλόδοξης δημοσιογράφου που ανακαλύπτει έναν “θησαυρό” μυστικών ερωτικών επιστολών από το 1965 και αποφασίζει να λύσει το μυστήριο της απαγορευμένης σχέσης που κρύβεται στον πυρήνα τους. Καθώς ανακαλύπτει την ιστορία της Τζένιφερ Στέρλινγκ (Σαϊλίν Γούντλεϊ), της συζύγου ενός πλούσιου βιομηχάνου, και του Άντονι Ο’Χερ (Κάλουμ Τέρνερ), του οικονομικού συντάκτη που έχει αναλάβει να τον καλύπτει, η ερωτική ιστορία της ίδιας της Έλι ξεκινά να ξεδιπλώνεται με την υποστήριξη ενός έντιμου και τρυφερού αρχειοφύλακα (Ναμπάν Ριζγουάν) που τη βοηθά να εντοπίσει περισσότερες επιστολές. Βασίζεται στο μυθιστόρημα της Τζότζο Μόις ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει η Ογκουστίν Φριζέλ.

Δεν Ξεφεύγεις από την Αγάπη
29 Ιούλη

Μια ρομαντική κωμωδία για την επίδοξη ποπ σταρ Έρικα (Κριστίνα Μίλιαν) η οποία καταλήγει να τραγουδά στον γάμο του πρώην αρραβωνιαστικού της, αφού δέχεται απρόθυμα μια δουλειά σε ένα πολυτελές θέρετρο στον Μαυρίκιο, ενώ η καριέρα της στη μουσική οδεύει προς κατάρρευση. Αν και προσπαθεί να κρατήσει μυστική τη σχέση τους από τη μέλλουσα νύφη Μπέβερλι, η Έρικα ανακαλύπτει ξανά τα αισθήματά της για τον πρώην της, τον Τζέισον (Τζέι Φάροου), παρά τις προσπάθειες του αδερφού του Κέιλεμπ (Σίνκουα Γουόλς) να μην ερωτευτούν ξανά ο ένας τον άλλο. Σε αυτήν την τρυφερή, αστεία και ρομαντική ιστορία που εξερευνά τους δεσμούς αγάπης και οικογένειας, σύντομα το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: η Έρικα θα τραγουδήσει στον γάμο της Μπέβερλι… ή στον δικό της;

Ο Τελευταίος Μισθοφόρος
30 Ιούλη

“Οδός Τρόμου – Μέρος 3: 1666”: Η απαρχή της κατάρας της Σάρα Φίερ επιτέλους αποκαλύπτεται, καθώς η ιστορία ολοκληρώνει τον κύκλο της σε μια νύχτα που αλλάζει για πάντα τη ζωή των κατοίκων του Σεϊντισάιντ.

Ριάλιτι:

Sexy Beasts
21 Ιούλη

Είστε έτοιμοι να αποχαιρετήσετε τα επιφανειακά ραντεβού; Το “Sexy Beasts” είναι ένα σόου γνωριμιών που αφήνει την εμφάνιση τελείως εκτός παιχνιδιού, χρησιμοποιώντας φανταστικά, ακραία προσθετικά που μεταμορφώνουν τους παίκτες και τους επιτρέπουν να βρουν τον έρωτα αποκλειστικά με βάση την προσωπικότητα!

Σειρές:

Νεαροί Γαλαζοαίματοι
1 Ιούλη

Όταν ο πρίγκιπας Βίλχελμ (Έντβιν Ρίντινγκ) φτάνει στο φημισμένο οικοτροφείο Χίλερσκα, του δίνεται επιτέλους η ευκαιρία να εξερευνήσει τον αληθινό του εαυτό και να βρει τι είδους ζωή επιθυμεί στ’ αλήθεια. Ο Βίλχελμ αρχίζει να κάνει όνειρα για ένα μέλλον γεμάτο ελευθερία και άνευ όρων αγάπη, μακριά από τις βασιλικές υποχρεώσεις — όταν όμως γίνεται ξαφνικά ο επόμενος για τον θρόνο, έρχεται αντιμέτωπος με ένα πιεστικό δίλημμα και πρέπει να αποφασίσει ανάμεσα στον έρωτα και το καθήκον.

Θανάσιμο Δίδυμο
2 Ιούλη

Ο Σοφιάν, ο Βίκτορ και η Λουίζα πρέπει να σώσουν τον Ρεντά, τον οποίο έχει κυριεύσει ο Ομπέ, αλλά η δύναμη του θεού μεγαλώνει καθημερινά και η προφητεία φαίνεται πως βγαίνει αληθινή. Θα μπορέσουν οι ήρωές μας να αποτρέψουν την κυριαρχία του κακού;

We The People
4 Ιούλη

Συνδυάζοντας μουσική και κινούμενα σχέδια με στόχο να εκπαιδεύσει μια νέα γενιά νεαρών Αμερικανών για τη δύναμη του λαού, το “We the People” είναι μια σειρά με 10 μουσικά βίντεο κινουμένων σχεδίων που παραδίδει διάφορα μαθήματα βασικής αγωγής του πολίτη στην Αμερική με έναν όχι και τόσο βασικό τρόπο. Παρουσιάζοντας πρωτότυπα τραγούδια που ερμηνεύουν καλλιτέχνες όπως οι H.E.R., Τζανέλ Μονέ, Μπράντι Καρλάιλ, Λιν-Μάνουελ Μιράντα, Άνταμ Λάμπερτ, Κορντέ, Μπίμπι Ρέξα, KYLE, Άντρα Ντέι και η Αμερικανίδα ποιήτρια Αμάντα Γκόρμαν, τα οποία σμίγει με πρωτοποριακό τρόπο με διάφορα στιλ κινουμένων σχεδίων, κάθε επεισόδιο του “We the People” καλεί με κέφι όλους μας να επανεξετάσουμε τα πολιτικά δικαιώματα ως κάτι ζωντανό και έμψυχο και να διαμορφώσουμε εκ νέου την αντίληψή μας για το νόημα της διακυβέρνησης και της υπηκοότητας στον σύγχρονο κόσμο.

Οι Τετράποδοι Φίλοι μας
7 Ιούλη

Οι αγαπημένοι μας φίλοι επέστρεψαν! Οι “Τετράποδοι Φίλοι μας” επιστρέφουν και εξερευνούν τον ισχυρό δεσμό ανάμεσα στους ανθρώπους και τα σκυλιά μέσα από τέσσερα νέα συγκινητικά, τρυφερά επεισόδια. Είτε πρόκειται για την ιστορία ενός αστροναύτη, ενός ιερέα, μιας στρατιωτικού ή ενός εκπαιδευτή μιας θρυλικής μασκότ ενός πανεπιστημίου, η σειρά “Οι Τετράποδοι Φίλοι μας” παρουσιάζουν πώς αυτά τα όμορφα ζώα έχουν την ίδια θέση στην καρδιά όλων μας – αυτήν που φυλάμε όχι μόνο για τα κατοικίδια αλλά για την οικογένεια.

Cat People
7 Ιούλη

Μπορεί τα σκυλιά να θεωρούνται ότι είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου, αλλά για πολλούς οι γάτες είναι ακριβώς το ίδιο πιστοί σύντροφοι – παρόλο που, αν τις ρωτήσετε, ίσως να μην το παραδεχτούν! Το “Cat People” εξερευνά τη συναρπαστική μας σχέση με τις γάτες μέσα από τη ματιά μερικών από τους πιο αξιόλογους και απροσδόκητους “λάτρεις γατών” στον κόσμο, οι οποίοι πάνε κόντρα στα αρνητικά στερεότυπα για το τι σημαίνει να είμαστε λάτρεις των γατών, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τις βασικές αλήθειες μιας πραγματικά βαθιάς σχέσης με αυτά τα παθιασμένα ανεξάρτητα, μυστηριώδη πλάσματα.

Γείτονες σε Πόλεμο
7 Ιούλη

Μετά από ένα περιστατικό, η ΛΕΟΝΟΡ -φτωχή στην τσέπη, αλλά πλούσια στην καρδιά- καταλήγει να έχει τους λαχνούς για ένα σπίτι στα χέρια της. Η ζωή εκείνης και της οικογένειάς της θα αλλάξει άρδην όταν κερδίζει αναπάντεχα. Ωστόσο, η Λεονόρ θα καταλάβει σύντομα ότι τίποτα δεν είναι εύκολο, όταν γνωρίζει τη γειτόνισσά της τη ΣΙΛΒΙΑ -με πλούσια τσέπη, αλλά φτωχή καρδιά- η οποία είχε εμπλακεί στο περιστατικό αυτό και η οποία, ως εκ τούτου, ήταν η πραγματική ιδιοκτήτρια των λαχνών. Από εκείνη τη στιγμή, οι δύο γυναίκες, που φαίνεται να είναι εκ διαμέτρου αντίθετες, ξεκινούν έναν πόλεμο για αυτό που πιστεύουν ότι είναι “το καλύτερο για τις οικογένειές τους”. Στην πορεία, θα μάθουν ότι έχουν περισσότερα κοινά παρά διαφορές.

Ελίζι Ματσουνάγκα: Ήταν μια Φορά ένα Έγκλημα
8 Ιούλη

Ένα έγκλημα που συγκλόνισε τη Βραζιλία: η Ελίζε Ματσουνάγκα πυροβόλησε και διαμέλισε τον πλούσιο άντρα της. Μια σειρά ντοκιμαντέρ με την πρώτη συνέντευξη της Ελίζε.

Βιοχάκερ
9 Ιούλη

Μετά την απαγωγή της, η Μία δεν μπορεί να θυμηθεί καθόλου τι συνέβη έκτοτε. Ανακαλύπτει όμως ένα γράμμα που έχει γράψει στον εαυτό της στο μέλλον και συνειδητοποιεί ότι θα βρεθεί σε άμεσο κίνδυνο, αν δεν λύσει το μυστήριο της εξαφάνισής της. Έτσι λοιπόν, αναγκάζεται να συνεργαστεί με τη γυναίκα που εμπιστεύεται λιγότερο, την καθηγήτρια Λόρεντς.

Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι
9 Ιούλη

Η τρίτη σεζόν της σειράς “Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι” επιφυλάσσει ακόμα περισσότερο δράμα για τους αγαπημένους μας ήρωες. Επιλεκτικά αναφέρουμε μια κηδεία, μια πυρκαγιά, ένα διαζύγιο, έναν τυφώνα και έναν νέο έρωτα σε μια ανατρεπτική σεζόν που θα αφήσει τους φαν άφωνους.

Heist: Απίστευτες Ληστείες
14 Ιούλη

Η Dirty Robber –η εταιρεία παραγωγής του βραβευμένου με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους (2021) Δύο Εντελώς Ξένοι– και ο υποψήφιος για Emmy σκηνοθέτης Ντέρεκ Ντόνιν παρουσιάζουν μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix που καταγράφει τρεις από τις μεγαλύτερες ληστείες της σύγχρονης αμερικανικής ιστορίας, όπως τις περιγράφουν οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από αυτές.

Μια κοπέλα 21 ετών κλέβει εκατομμύρια σε μετρητά από ένα καζίνο του Λας Βέγκας. Ένας επίδοξος πατέρας αρπάζει μια περιουσία από το αεροδρόμιο του Μαϊάμι… και βλέπει τηλεοπτικές εκπομπές για να μάθει πώς μπορεί να τη σκαπουλάρει. Ένας πατέρας από το Κεντάκι κατηγορείται για μία από τις μεγαλύτερες αρπαγές μπέρμπον στην ιστορία. Συνδυάζοντας δυναμικές αναπαραστάσεις, πρωτότυπες συνεντεύξεις και ένα καταιγιστικό αφηγηματικό ύφος που ακολουθεί την κινηματογραφική γραμμή ταινιών όπως τα Η Συμμορία των Έντεκα και Πιάσε Με Αν Μπορείς, οι σκηνοθέτες Ντέρεκ Ντόνιν (The Price of Free), Μάρτιν Ντέσμοντ Ρόε (Δύο Εντελώς Ξένοι) και Νικ Φρίου (Είμαστε οι Πρωταθλητές) αναλαμβάνουν ο καθένας από μία ληστεία την οποία παρουσιάζουν μέσα σε δύο επεισόδια.

Οι θεατές θα δουν πώς τα υποκείμενα επιλέγουν τους στόχους τους, τον σχολαστικό σχεδιασμό που απαιτεί η δουλειά, τη γλυκιά δόξα της επιτυχίας… και τα ανόητα λάθη που οδηγούν τους ερευνητές απευθείας στην αλήθεια. Οι δράστες κάνουν εκ βαθέων, συχνά συγκινητικές συζητήσεις, μαζί με συγγενείς, συνεργούς και τους αστυνομικούς που τους έφεραν τελικά ενώπιον της δικαιοσύνης.

Εντυπωσιακές λόγω της θρασύτητάς τους, συχνά αστείες λόγω της απλοϊκότητάς τους και αφοπλιστικά ειλικρινείς για το γεγονός ότι (τις περισσότερες φορές) το έγκλημα δεν βγαίνει σε καλό, αυτές οι ιστορικές ληστείες προσφέρουν πολλή δράση, περιπέτεια, συγκίνηση και δράμα, ικανοποιώντας τους φαν των αληθινών εγκλημάτων αλλά και των χολιγουντιανών ταινιών. Οι ιστορίες θα αφήσουν άφωνους τους θεατές, εγείροντας το ερώτημα: Τι θα ρισκάρατε εσείς για μια γερή μπάζα;

Εγώ Ποτέ
15 Ιούλη

Στη δεύτερη σεζόν της κωμωδίας ενηλικίωσης “Εγώ Ποτέ”, η Ινδοαμερικανή έφηβη Ντέβι (Μεϊτρεΐ Ραμακρίσναν) εξακολουθεί να έρχεται αντιμέτωπη με τις καθημερινές πιέσεις του λυκείου και το δράμα στο σπίτι, βιώνοντας ταυτόχρονα νέες ερωτικές σχέσεις. Τη διεύθυνση παραγωγής του “Εγώ Ποτέ” υπογράφει η Μίντι Κέιλινγκ μαζί με τη Λανγκ Φίσερ που αναλαμβάνει επίσης ρόλο showrunner και σεναριογράφου. Τη διεύθυνση παραγωγής της σειράς της Universal Television υπογράφουν επίσης οι Χάουαρντ Κλέιν και Ντέιβιντ Μάινερ από την 3 Arts Entertainment.

Οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος: Αποκάλυψη
23 Ιούλη

Ο πόλεμος για την Ετέρνια ολοκληρώνεται στη σειρά “Οι Κυρίαρχοι του Σύμπαντος: Αποκάλυψη”, μια πρωτότυπη και καταιγιστική σειρά κινουμένων σχεδίων που ξεκινά από το σημείο που ολοκληρώθηκε η ιστορία των θρυλικών ηρώων πριν από δεκαετίες. Μετά την καταστροφική μάχη ανάμεσα στον Χ-Μαν και τον Σκέλετορ, η Ετέρνια είναι κατακερματισμένη και οι Φύλακες του Γκρέισκαλ διασκορπισμένοι. Και μετά από δεκαετίες που τα ψέματα τούς κράτησαν μακριά, η Τίλα αναλαμβάνει να ξανασμίξει τη διαλυμένη ομάδα ηρώων και να λύσει το μυστήριο γύρω από το Σπαθί της Δύναμης σε έναν καταιγιστικό αγώνα να αποκαταστήσει την Ετέρνια και να αποτρέψει το τέλος του σύμπαντος.

Outer Banks
30 Ιούλη

Το Outer Banks είναι μια ιστορία ενηλικίωσης για μια δεμένη παρέα ντόπιων εφήβων (τα “Ψάρια”) στο παραθαλάσσιο θέρετρο Άουτερ Μπανκς της Βόρειας Καρολίνας. Μετά την απόδραση που λίγο έλειψε να τους στοιχίσει τη ζωή, η δεύτερη σεζόν βρίσκει τον Τζον Μπι και τη Σάρα κυνηγημένους και άσχημα μπλεγμένους στις Μπαχάμες. Νέοι φίλοι φέρνουν στο προσκήνιο νέους εχθρούς, καθώς επιστρέφουν στην αναζήτηση του χρυσού, ενώ η κατάσταση για την Κιάρα, τον Πόουπ και τον Τζέι Τζέι κλιμακώνεται γρήγορα. Τα 400 εκατομμύρια δολάρια είναι ακόμα στο παιχνίδι, αλλά θα καταφέρει η αποκάλυψη ενός νέου μυστικού να ενώσει ξανά την ομάδα για μια νέα αποστολή; Τους περιμένει μια περιπέτεια ζωής, αλλά τα αχαρτογράφητα νερά σημαίνουν ότι τα Ψάρια θα πρέπει να παλέψουν για να καταφέρουν να βγουν ζωντανοί.

Ο Κόσμος των Κενταύρων
30 Ιούλη

Ο “Κόσμος των Κενταύρων” αφηγείται την ιστορία μιας πολεμικής φοράδας που μεταφέρεται από τον εμπόλεμο κόσμο της σε έναν παράξενο τόπο με αφελείς κενταύρους κάθε είδους, σχήματος και μεγέθους που τραγουδούν. Θέλοντας απεγνωσμένα να επιστρέψει σπίτι, πιάνει φιλίες με μια παρέα τέτοιων μαγικών πλασμάτων και ξεκινά ένα ταξίδι που θα τη δοκιμάσει περισσότερο από όλες τις μάχες που έδωσε στο παρελθόν.

Μύθος και Μεγιστάνας: Τζον Ντελόριαν
30 Ιούλη

Συνδυάζοντας αποκλειστική πρόσβαση και συνεντεύξεις με ακυκλοφόρητο υλικό που έχει γυρίσει ο βραβευμένος σκηνοθέτης Ντι Έι Πενεμπέικερ (“Don’t Look Back: Μπομπ Ντίλαν”), αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ σε τρία μέρη εξερευνά την άνοδο και την πτώση του θρύλου της αυτοκινητοβιομηχανίας Τζον Ντελόριαν, ο οποίος ταυτίστηκε με την απληστία των επιχειρηματιών στα τέλη της δεκαετίας του ’70. Ενσαρκώνοντας αυτήν την υπεροπτική εποχή με το μεγαλεπήβολο όραμά του για το αυτοκίνητο του μέλλοντος, η σειρά παρουσιάζει πώς ο Τζον Ντελόριαν κατάφερε να μαγέψει τον κόσμο.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα