SeriesΝέα σειρά prequel του Supernatural ετοιμάζει το CW

Νέα σειρά prequel του Supernatural ετοιμάζει το CW

-

Το CW έχει ξεκινήσει την παραγωγή ενός Prequel για το Supernatural με τίτλο: The Winchesters. Η σειρά θα επικεντρωθεί στους γονείς του Dean και Sam και θα συμμετέχει ο Jensen Ackles ως αφηγητής.

Αυτή τη στιγμή η σειρά είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο, με τον Robbie Thompson να ετοιμάζει το σενάριο. Ο ίδιος ήταν σεναριογράφος και στην αρχική σειρά από τη σεζόν 7.

Παρ’ όλα αυτά εντύπωση έχει προκαλέσει η μη εμπλοκή του Jared Padalecki, ο οποίος μάλιστα φαίνεται να μην είχε ενημερωθεί καθόλου για τη νέα παραγωγή και το έμαθε τυχαία μέσω twitter:

Ο Jensen Ackles μαζί με τη γυναίκα του Danneel θα είναι επίσης και παραγωγοί της σειράς.

Το Supernatural προβλήθηκε πρώτη φορά το 2005 και ολοκληρώθηκε μετά από 15 κύκλους. Ο Jensen Ackles και Jared Padalecki είχαν τους ρόλους των αδελφών Dean και Sam Winchester.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Arcane: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της δεύτερης σεζόν

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer για τη δεύτερη σεζόν του Arcane, η οποία κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο.

9-1-1: Έρχεται ο νέος κύκλος στο FX

Η συναρπαστική, αστυνομική δραματική σειρά, «9-1-1» επιστρέφει τον Ιούνιο με νέο κύκλο επεισοδίων, αποκλειστικά στο FX

The Witcher – Πρώτο teaser από τη νέα σεζόν

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer από την τέταρτη σεζόν του The Witcher, στο οποίο πλέον πρωταγωνιστεί ο Liam Hemsworth στο ρόλο του Geralt.

The Boys Season 4 – Teaser Trailer

Η Amazon έδωσε στη δημοσιότητα το teaser trailer για την τέταρτη σεζόν της σειράς The Boys, που θα προβληθεί μέσα στο 2024.

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα