GamesFree Games6 δωρεάν παιχνίδια από το Prime Gaming της Amazon...

6 δωρεάν παιχνίδια από το Prime Gaming της Amazon για τον Ιούλιο

-

Το τέλος του Ιουνίου έρχεται και η Amazon ανακοίνωσε τα επόμενα 6 δωρεάν παιχνίδια για τους χρήστες του Amazon Prime. Το Prime Gaming του Ιουλίου δίνει τα εξής παιχνίδια: Batman: The Enemy Within, Rad, The Wanderer: Frankenstein’s Creature, Tales of the Neon Sea, Automachef και Portal Dogs.

Το Batman: The Enemy Within είναι το sequel του Batman: The Talltale Series, το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή (και μέχρι το τέλος του Ιουνίου) δωρεάν στο Prime Gaming.

Το Rad είναι ένα 3D action roguelike παιχνίδι, το οποίο λαμβάνει χώρα σε έναν post-post-apocalyptic κόσμο. Μπαίνεις στον κόσμο ως ένας έφηβος με μυστηριώδεις δυνάμεις, προσπαθώντας να βρεις πώς να σώσεις την άγονη πλέον γη μετά από μία τεράστια καταστροφή.

Στο The Wanderer: Frankenstein’s Creature, ένα πανέμορφο text-based narrative παιχνίδι, ζεις τον μύθο του Frankenstein μέσα από τα μάτια του αθώου πλάσματος του. Παίρνεις αποφάσεις και ζεις στιγμές χαράς και θλίψης μέσα σε έναν κόσμο που αγνοεί τόσο το Καλό όσο και το Κακό.

Αν θες να ζήσεις ως detective σε έναν cyberpunk κόσμο, ερευνώντας το έγκλημα μεταξύ ανθρώπων και ρομπότ, τότε το όμορφο pixelated retro-style Tales of the Neon Sea είναι για σένα.

Το Automachef είναι ένα έξυπνο παζλ διαχείρισης πόρων, όπου σχεδιάζεις κουζίνες και προγραμματίζεις μηχανήματα με σκοπό να δημιουργήσεις τα καλύτερα αυτοματοποιημένα εστιατόρια, ενώ το Portal Dogs είναι ένα 2D puzzle platformer όπου ο βασιλιάς των σκυλιών καθοδηγεί μία αγέλη σκύλων που μιμούνται κάθε του κίνηση.

Για να έχεις πρόσβαση σε αυτά τα δωρεάν παιχνίδια χρειάζεται να είσαι συνδρομητής στο Amazon Prime. Αν δεν είσαι ήδη συνδρομητής, μπορείς να εγγραφείς έχοντας ένα free 30-day trial. Όλα τα καινούργια παιχνίδια είναι διαθέσιμα από 1 Ιουλίου, οπότε μέχρι τότε μπορείς να αποκτήσεις τα δωρεάν παιχνίδια του Ιουνίου.

Στο Prime Video, εκτός από τα δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα, αποκτάς απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις σειρές και ταινίες που προσφέρει η πλατφόρμα, καθώς και ένα δωρεάν subscription κάθε μήνα για το Twitch, το οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε όποιο κανάλι θέλεις!

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Thalia
Thalia
"If I sound pleased about this, it's only because my programmers made this my default tone of voice! I'm actually quite depressed!"

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

7 Days Blood Moons – νέο spinoff από τους δημιουργούς του 7DTD

Οι δημιουργοί του 7 Days To Die, The Fun Pimps, ανακοίνωσαν ένα νέο spinoff game με τίτλο 7 Days Blood Moons.

Oscars 2024 – όλοι οι νικητές

Ολοκληρώθηκε η απονομή των φετινών Όσκαρ, με μεγάλο νικητή το Oppenheimer, αλλά και 4 βραβεία στο Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου.

Black Stone Machine, SiXforNinE, Rusty Bonez, Smokin Dame live

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, οι Black Stone Machine θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά σε ένα release party στο Κύτταρο. Μαζί τους, οι SiXforNinE, Rusty Bonez και Smokin Dame

Vampire Dynasty: Το πρώτο Deep Dive video

Η Mehuman Games και η Toplitz Productions κυκλοφόρησαν το πρώτο deep dive video από το Vampire Dynasty, στο οποίο μας δείχνει παρασκήνια από το development.

Μην Χάσεις

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

New Year’s Resolutions με τη Sober

Η Sober έρχεται στην ομάδα του GeekDom και μας...

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα