MusicLive11 χρόνια μετά από τη συναυλία των Big 4...

11 χρόνια μετά από τη συναυλία των Big 4 στην Αθήνα

-

Metallica, Megadeth, Slayer, Antrhax, όλοι μαζί σε ένα φεστιβάλ στην Ελλάδα. Και αφού φέτος δε βλέπουμε καθόλου συναυλίες, ας θυμηθούμε λίγο τα παλιά.

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου του 2010 τα τέσσερα συγκροτήματα που αποτελούν τους “Big 4” της Thrash Metal, προσγειώθηκαν στο Terra Vibe, στη Μαλακάσα. Μαζί τους είχαμε και τους Stone Sour και Bullet For My Valentine, ενώ στο line up κανονικά υπήρχαν και οι Mastodon, που όμως δεν εμφανίστηκαν ποτέ.

Η εμφάνιση έγινε στα πλαίσια του Sonisphere Festival, το οποίο δυστυχώς αργότερα σταμάτησε να διοργανώνεται στη χώρα μας.

Ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος, τόσο που πρακτικά στο τέλος ο κόσμος ξεκινούσε από τη μια σκηνή και έφτανε στην άλλη σαν να ήταν ο ίδιος χώρος.

Οι Slayer έπαιξαν για τελευταία φορά στη χώρα μας με το κλασικό τους line up (ο Jeff Hanneman πέθανε το 2013), οι Anthrax έπαιξαν πρώτη φορά στην Ελλάδα μετά την επιστροφή του Joey Belladona, ενώ οι Megadeth έδωσαν ρέστα, αν και στη μικρή σκηνή.

Οι Metallica έκαναν το κλείσιμο της βραδιάς, με μια σαρωτική εμφάνιση που κράτησε λίγο παραπάνω από 2 ώρες, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος της συναυλίας τους έβρεχε. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τους είδαμε στην Ελλάδα.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την εμφάνισή τους:

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Επερχόμενα Live

Τελευταία Άρθρα

Release Athens: Ανταπόκριση Blind Guardian & Megadeth

Ολοκληρώθηκε η πρώτη Metal μέρα του Release Athens 2024, με τους Grand Magus, Blind Guardian και Megadeth.

Megadeth: Επιστρέφουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι

Οι Megadeth μέσω της ιστοσελίδας τους ανακοίνωσαν την εμφάνιση τους στην Ελλάδα, στις 14 Ιουνίου 2024, στην Πλατεία Νερού.

Disturbed, Bullet for my Valentine, Nova Twins & O.Y.D – Φωτογραφίες

Άλλη μια Metal μέρα ολοκληρώθηκε για το Release Athens 2023, με τους Disturbed, Bullet For My Valentine, αλλά και τους O.Y.D. και Nova Twins.

13 χρόνια από το live των Big 4 στην Ελλάδα

Στις 24 Ιούνη του 2010, το Terra Vibe πήρε φωτιά από την εμφάνιση των Big 4: Metallica, Slayer, Megadeth και Anthrax, στα πλαίσια του Sonisphere Festival.

POLTERGEIST FESTIVAL: Γνωρίστε τους Terrapin

Με το POLTERGEIST FESTIVAL να πλησιάζει, κυκλοφόρησε νέο video γνωριμίας με ένα από τα συγκροτήματα του φεστιβάλ, τους Terrapin.

Jinjer: Ολοκλήρωσαν τις ηχογραφήσεις του νέου τους album

Οι Jinjer, με μια φωτογραφία στα social media, ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση των ηχογραφήσεων για το νέο τους album.

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα