MoreCosplayFantasy Festival 2K24

Fantasy Festival 2K24

-

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε πραγματοποιήθηκε το Fantasy Festival 2K24 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, με τεράστια επιτυχία.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη και το καταλάβαμε από νωρίς το Σάββατο, καθώς δεν μπορέσαμε να παρκάρουμε στον χώρο, παρ’ όλο που το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου έχει αρκετά μεγάλο χώρο για parking.

Ο χώρος είναι χωρισμένος σε τρεις μεγάλες αίθουσες και ένα κοινό χώρο υποδοχής, στον οποίο φέτος είχε στηθεί η κεντρική σκηνή. Σε αυτή υπήρχε κάτι για να παρακολουθήσουμε σχεδόν όλες τις ώρες του φεστιβάλ. Συζητήσεις και ομιλίες, μουσική, χορευτικά performances και γενικά μας κράτησε το ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια του διήμερου.

Μεγάλο highlight φέτος ήταν οι special guests του φεστιβάλ, Clinton Liberty, Simon Bisley και Frank Kock. Όμως δεν έλειψαν και όσα περιμένουμε σε κάθε Fantasy Festival: Cosplayers και LARPers, Crafters και καλλιτέχνες, RPG & Board games, συλλόγους γύρω από τον χώρο του φανταστικού και φυσικά μια πλούσια αγορά με collectibles.

Δείτε μερικά αποσπάσματα σε video:

Καθώς και μερικές φωτογραφίες:

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Προηγούμενο άρθρο
mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Το Fantasy Festival 2K24 είναι εδώ

Το Fantasy Festival 2K24 θα διεξαχθεί για 3η χρονιά στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου

Queer Con – Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Αυτό το Σαββατοκύριακο γίνεται η πρώτη Queer Con, στον χώρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης,, Μασσαλίας 22 στην Αθήνα.

2ο Athens Collectible Festival: Open Call για συλλέκτες

Στις 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2024, στο ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ διοργανώνεται η δεύτερη έκθεση συλλεκτικών ειδών “Athens Collectible Festival

3ο Λεσβιακό Φεμινιστικό Φεστιβάλ: Το πρόγραμμα

Το 3ο Λεσβιακό Φεμινιστικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 7-8 Σεπτεμβρίου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα