MusicLiveCandlemass: Live στην Αθήνα το Νοέμβρη

Candlemass: Live στην Αθήνα το Νοέμβρη

-

Οι doom metallers Candlemass επιστρέφουν στη χώρα μας για ένα live στο Fuzz Club, στην Αθήνα, στις 2 Νοέμβρη.

Η πολυαναμενόμενη ζωντανή εμφάνιση των Σουηδών πρωτοπόρων, υπόσχεται μια “μαύρη” γιορτή βαρέων riffs, από τις σημαντικότερες στιγμές του εμβληματικού ήχου τους, που τους έχει εδραιώσει ως ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα του σκληρού ήχου όλων των εποχών. Οι προπάτορες του doom metal έχουν γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά τους στην μουσική ιστορία, υπογράφοντας το επικό δισκογραφικό ντεμπούτο τους «Epicus Doomicus Metallicus» το οποίο κυκλοφόρησε το 1986 συστήνοντας ένα νέο ιδίωμα, που γνώρισε τεράστια και παγκόσμια απήχηση.

38 χρόνια μετά και 12 albums αργότερα οι Candlemass παραμένουν σημείο αναφοράς της παγκόσμιας metal κοινότητας, που υποκλίνεται στις θηριώδεις μπασογραμμές του mastermind τους Leif Edling τα ασυναγώνιστα κιθαριστικά θέματα και τις στεντόρειες ερμηνείες του Johan Längqvist στα φωνητικά, ο οποίος επέστρεψε στο συγκρότημα το 2018, αναγεννώντας το.

Η λαμπρή καριέρα του γκρουπ φέρει πολλά παράσημα, τόσο δισκογραφικά με την κυκλοφορία ιδιοφυών albums όπως τα Nightfall, Tales of Creation, King of the Grey Islands μεταξύ άλλων αλλά και σε συναυλιακό και φεστιβαλικό επίπεδο αφού οι Candlemass έδιναν πάντοτε ισοπεδωτικές εμφανίσεις τιμώντας τους πιστούς fans τους.

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στο Fuzz club οι Candlemass θα επιβεβαιώσουν για ακόμη μια φορά τους λόγους για τους οποίους κρατούν τα σκήπτρα των doom metal παρουσιάζοντας ζωντανά ένα setlist που σίγουρα θα γράψει ιστορία.

Εισιτήρια:

Ηλεκτρονικά μέσω του  more.com

Φυσικά σημεία προπώλησης

  • Monsterville (Αγίας Ειρήνης 13, Μοναστηράκι, τηλ.: 21 0364 8180)
  • MetalEra (Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα, τηλ.: 21 0330 4133)

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Επερχόμενα Live

Τελευταία Άρθρα

Athens Art Book Fair 2024

Το διεθνές φεστιβάλ καλλιτεχνικών εκδόσεων Athens Art Book Fair 2024 επιστρέφει στις 4 - 5 - 6 Οκτωβρίου στη Στοά Τρίστρατο.

Desert Monks – Νέο single: The First Time I Died

Λίγο πριν το δεύτερο ευρωπαϊκό τους tour και την εμφάνισή τους στο An Club, οι Desert Monks κυκλοφόρησαν το single "The First Time I Died".

2ο Athens Collectible Festival: Open Call για συλλέκτες

Στις 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2024, στο ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ διοργανώνεται η δεύτερη έκθεση συλλεκτικών ειδών “Athens Collectible Festival

Release Athens: Ανταπόκριση Pulp / The Smile / Ride / Tramhaus

Ολοκληρώθηκε άλλη μια μέρα του Release Athens 2024, με τους Pulp, The Smile, Ride και Tramhaus. Μια βραδιά απόλυτης ευφορίας, που πέρασε στην ιστορία!

Athens Art Book Fair 2024

Το διεθνές φεστιβάλ καλλιτεχνικών εκδόσεων Athens Art Book Fair 2024 επιστρέφει στις 4 - 5 - 6 Οκτωβρίου στη Στοά Τρίστρατο.

Candlemass: Live στην Αθήνα το Νοέμβρη

Οι Candlemass επιστρέφουν στη χώρα μας για ένα live στο Fuzz Club, στην Αθήνα, στις 2 Νοέμβρη.

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα