GamesGaming NewsThe Crew 2: Αγοράστε το τώρα με 1€

The Crew 2: Αγοράστε το τώρα με 1€

-

Το The Crew 2 βρίσκεται για μερικές μέρες σε έκπτωση 98% στο Steam, με την τιμή του να είναι μόλις 1 ευρώ!

Το The Crew 2 κυκλοφόρησε το 2018, είναι open world racing game το οποίο έχει έναν τεράστιο και πολύ όμορφο χάρτη. Από την αρχική του κυκλοφορία βγήκαν πάρα πολλά patches και ενημερώσεις, κάνοντας το παιχνίδι πολύ πλήρες, και έτσι τώρα έχει μια «πολύ θετική» βαθμολογία με περισσότερες από 61.000 κριτικές χρηστών του Steam.

Το παιχνίδι θα είναι σε έκπτωση μέχρι τις 23 Σεπτέμβρη και μπορείς να το αγοράσεις από εδώ: https://store.steampowered.com/app/646910/The_Crew_2/

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Annapurna Interactive: Παραιτήθηκαν όλοι!

Μεγάλη αναστάτωση στην Annapurna Interactive που έχει δημιουργήσει το Stray και το What Remains of Edith Finch, καθώς παραιτήθηκαν όλοι!

An Everyday Story: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Cactus production ανακοίνωσε με ένα trailer την κυκλοφορία του An Everyday Story στο Steam, στις 25 του Σεπτέμβρη.

PS5 Pro: Ανακοινώθηκε επίσημα από τη Sony

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα το PS5 Pro, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοέμβρη με τιμή από $699.99 και έχει 45% μεγαλύτερη ταχύτητα από το PS5.

Toplitz Productions: Εκπτώσεις ως και 85% στο Steam

Αυτή την εβδομάδα η Toplitz Productions έχει μεγάλες εκπτώσεις που φτάνουν ως και στο 85%, στο τρέχων Steam Publisher Sale.

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα