Home More Queer Con

Queer Con

0

Το Queer Con είναι ένα νέο φεστιβάλ για την queer τέχνη, αισθητική, ποπ κουλτούρα και ορατότητα, το οποίο διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος.

Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024 στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (HAU), Μασσαλίας 22 στην Αθήνα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τόσο άτομα που ανήκουν στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, όσο και φίλοι/σύμμαχοί της, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα πλούσιο διήμερο γεμάτο εκθέσεις, Artists Αlley με την παρουσία εικονογράφων και καλλιτεχνών, προβολές ντοκιμαντέρ και ταινιών μυθοπλασίας, panels με καταξιωμένους ομιλητές, συγγραφείς και σκηνοθέτες, Stand Up Comedy και Drag Show events.

Παράλληλα, οργανώσεις του χώρου θα επικοινωνούν τη δράση τους στο κοινό, ενώ το διήμερο θα πλαισιώνει μουσικά ο Pride 98,6, με μουσικές επιλογές, Live Radiο και DJ Set.

Διοργανωτές του Φεστιβάλ, η Comicdom Press (διοργανώτρια του διεθνούς φεστιβάλ Comicdom CON Athens) και η Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται στο πλαίσιο των φθινοπωρινών δράσεων του Athens Pride, και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου/Zackie Oh και της Άννα Ιβάνκοβα.

👉 Η διάρκεια του προγράμματος είναι και τις δύο ημέρες από 11:00 π.μ. ως 21:30 μ.μ.
👉 Οι χώροι είναι καθολικά προσβάσιμοι για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα.

NO COMMENTS

ΑπάντησηΑκύρωση απάντησης

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Exit mobile version