GamesGaming NewsZenless Zone Zero

Zenless Zone Zero

-

Ένα νέο παιχνίδι, το Zenless Zone Zero, ήρθε από την  εταιρεία Hoyoverse φέτος στις 4 Ιουλίου του 2024 για μια νέα εμπειρία για τους λάτρεις αυτής της κατηγορίας παιχνιδιών.

Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει δημιουργήσει παρόμοια gacha παιχνίδια όπως το Honkai Impact 3rd, το Genshin Impact και το Honkai: Star Rail. Στην σειρά ακολουθεί το Zenless Zone Zero που αποτελεί το πιο πρόσφατο action role-playing (ARPG) με μοναδικά combat mechanics, εναλλαγή χαρακτήρων και την οικονομία των resources του παιχνιδιού.

Η περίοδος του παιχνιδιού τοποθετείται σε μια φουτουριστική εποχή στην πόλη New Eridu. Με όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της Hoyoverse το συγκεκριμένο παιχνίδι ZZZ προσφέρει νέους χαρακτήρες δημιουργικά σχεδιασμένους ο κάθε ένας με ξεχωριστό playstyle. Επίσης, story quests και events για παίκτες θα ανανεώνεται συχνά για το ενδιαφέρον των παικτών.

VICIOUS DOGS WITHIN EVENT

Σε αυτό το νέο event μέσα στο παιχνίδι του ZZZ. οι παίκτες ή οι Proxies διαθέτουν την δυνατότητα να παίξουν το Event mode: Soul Hounds III και να πραγματοποιήσουν ένα group hunt σε ένα arcade αντιμέτωπος ο παίκτης με αλλους τρεις τυχαίους επιλεγμένους παίκτες.

Στο τέλος του παιχνιδιού οι παίκτες θα εισπραξουν διαφορετικά διαφορετικές ποσότητες doggy Vouchers (1η θέση: 750, 2η θέση:650, 3η θέση, 550, 4η θέση: 500). Η προϋπόθεση για την συμμετοχή στο συγκεκριμένο event αποτελεί o παίκτης να φτάσει ή να περάσει το Inter-Knot level 15 και να έχει ολοκληρώσει το Agent Commission “Scarlet Invitation”. Ακόμη, τα δώρα του event προσφέρονται εάν οι παίκτες ανταλλάξουν doggy vouchers για polychromes,Boopons, να ανεβάσουν materials και άλλα δώρα στο event store. Αυτό το event θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου και θα είναι προσβάσιμο στους παίκτες μέχρι και στις 5 Αυγούστου του 2024.

Optimizations in 1.1 updated version

  Σε μελλοντικα updates όπως το version 1.1 του Zenless Zone Zero θα ενταχθούν νέα mechanics ή μικρό τροποποιήσεις για την καλύτερη απόλαυση του παιχνιδιού από τους παίκτες. Κάποιες από αυτές είναι οι εξής:

  • Από την οπτική της αφηγηματικής εμπειρίας μέσα στο παιχνίδι του ZZZ θα είναι δυνατή στα πιό πρόσφατα missions του version 1.1 που έρχονται η επαφή και αλληλεπίδραση με καινούργιες γειτονιές της πόλης του Eridu με μάχες, ώστε οι παίκτες να περάσουν τις πίστες και προχωρήσουν στην ιστορία από την οπτική γωνία του πρωταγωνιστή στο αντίστοιχο  mission.
  • Ένα καινούργιο κουμπί το “Manual Chain Attack”mode θα προστεθεί με το οποίο  θα είναι στο squad lineup interface πριν οι παίκτες εισέλθουν σε κάποιο combat. Με αυτό το Mode αφου οι παίκτες κάνουν stunning ένα αντίπαλο δεν θα ενεργοποιήσουν άλλων Agents Chain Attacks. Επιπλέον, θα υπάρχει “cancel chain attack combo” function και οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία της επιλογής εάν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το “Manual Chain Attack”.
  • Από την άποψη του combat system θα ενταχθούν καινούργια combat missions με κάποιου βαθμού δυσκολίας και game modes που συνεχόμενα θα αναβαθμίζονται.
  • Στο Shiyu Defense θα βελτιωθούν η παρουσίαση των εχθρων μέσα στο παιχνίδι και τα attribute resistances για την καλύτερη επιλογή  agents από τους παίκτες για κάθε challenge.
  • Αφου οι παίκτες ξεκλειδώσουν ένα νέο Agent θα έχουν την ευκαιρία να τροποποιήσουν το Inter-Knot avatar του Agent που είναι πια διαθέσιμους στους Proxies. Οι παίκτες θα είναι στην διάθεση τους να επιλέξουν τον αγαπημένο Agent για το Inter-Knot avatar τους.
  • Το μενού interface battle σε κινητές συσκευές θα επιτρέπει την προσαρμογή συγκεκριμένων UI κουμπιών σ’ ένα προκαθορισμένο σχέδιο, ώστε οι παίκτες να επιλέξουν και να διαμορφώσουν τα controls για να ταιριάζει στο playstyle του κάθε παίχτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Miaelin
Miaelin
Digital Artist, Twitch Art Streamer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Annapurna Interactive: Παραιτήθηκαν όλοι!

Μεγάλη αναστάτωση στην Annapurna Interactive που έχει δημιουργήσει το Stray και το What Remains of Edith Finch, καθώς παραιτήθηκαν όλοι!

An Everyday Story: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Cactus production ανακοίνωσε με ένα trailer την κυκλοφορία του An Everyday Story στο Steam, στις 25 του Σεπτέμβρη.

The Crew 2: Αγοράστε το τώρα με 1€

Το The Crew 2 βρίσκεται για μερικές μέρες σε έκπτωση 98% στο Steam, με την τιμή του να είναι μόλις 1 ευρώ!

PS5 Pro: Ανακοινώθηκε επίσημα από τη Sony

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα το PS5 Pro, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοέμβρη με τιμή από $699.99 και έχει 45% μεγαλύτερη ταχύτητα από το PS5.

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα