GamesGaming NewsHonkai: Star Rail 2.4 Update

Honkai: Star Rail 2.4 Update

-

Με την ανακοίνωση και την προβολή του special program για την version 2.4 του Honkai: Star Rail, η νέα έκδοση έρχεται στις 31 Ιουλίου του 2024 με καινούργιους χαρακτήρες, events, δώρα και νέο story quest.

CHARACTER BANNERS PHASE I

Στην πρώτη φάση των banners των χαρακτήρων διαθέσιμοι για τους παίκτες θα είναι οι πεντάστερες χαρακτήρες Yunli και Huohuo. Η Yunli αποτελεί μια τελείως νέα πεντάστερη χαρακτήρας physical attacker του path of Destruction στο Earth hurled, Earth curled Banner της που θα γνωρίσουν για πρώτη φορά οι παίκτες στο 2.4 update μέσα από το καινούργιο main story quest του παιχνιδιού. Επιπλέον, η Huohuo είναι πεντάστερη χαρακτήρας wind attacker of abundance οικεία στους παίκτες  στο Bloom in Gloom Banner της. Στο συγκεκριμένο banner θα τις συνοδεύουν και οι εξής τετράστεροι χαρακτήρες:

  • Hanya (Physical, Harmony)
  • Yukong (Imaginary, Harmony)
  • Lynx (Quantum, Abundance)

Το banner phase I  θα διαρκέσει από της 31 Ιουλίου έως της 21 Αυγούστου.

CHARACTER BANNERS PHASE II

Η δεύτερη φάση των χαρακτήρων των Banner θα ακολουθήσει με τους πεντάστερους χαρακτήρες  Jiaoqiu και Sparkle. Ο Jiaoqiu αποτελεί ακόμη ένα νέο χαρακτήρα μέσα στο παιχνίδι του HonkaiST Fire attacker of the Nihility path στο Cauldron Contrivance Banner του. Επίσης, η Sparkle είναι χαρακτήρας που επιστρέφει στην σκηνή των banner για τους παίκτες ως μία Quantum attacker of The Harmony  στο Sparkling Splendor Banner της. Μαζι τους θα βρίσκονται στο banner phase II οι εξής τετράστεροι χαρακτήρες:

  • Hanya (Physical, The Harmony)
  • Yukong (Imaginary, The Harmony)
  • Lynx (Quantum, The Abundance)

Το banner phase II θα ξεκινήσει την 21 Αυγούστου έως την 9 Σεπτεμβρίου, ώστε οι παίκτες να διαθέτουν αρκετό χρονικό όριο για τους χαρακτήρες που επιθυμούν να αποκτήσουν.

 LIGHTCONES WARP EVENT

Συνοδευτικά με τους νέους και παλιούς χαρακτήρες θα βρίσκονται και νέα πεντάστερα όπλα lightcones στον νεο 2.4 update στο Brilliant Fixation Banner. To signature weapon της Yunlin αποτελεί το πεντάστερο Dance at Sunset of The Destruction path, θα είναι προσβάσιμο στους παίκτες στο phase I του 2.4 version. Για τον Jiaoqiu το  signature weapon του ή lighcone είναι το πεντάστερο Those Many Springs of The Nihility path που θα βρίσκεται μαζί του στο banner του phase II.

To Bygone Reminiscence Light Cone Banner παρουσιάζει το πεντάστερο όπλο της Huohuo Night of Fright Abundance path Light Cone κατά την διάρκεια του Phase I του 2.4 update και το όπλο της Sparkle Earthly Escapade Harmony path Light Cone μέσα στην χρονική περίοδο του Phase II.

Honkai Star Rail 2.4 events

  • New Trailblaze Continuance Mission.
  • New Xianzhou Luofu area – The Shackling Prison.
  • Yunli’s Companion Mission.
  • Gift Of Odyssey check-in event – 10 Special Star Rail Passes
  • Planar Fissure event for Planar Ornaments double drops
  • Garden of Plenty event for Golden and Crimson Calyx double drops

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το 2.4 update του Honkai Star Rail έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε το special program:

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Miaelin
Miaelin
Digital Artist, Twitch Art Streamer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Annapurna Interactive: Παραιτήθηκαν όλοι!

Μεγάλη αναστάτωση στην Annapurna Interactive που έχει δημιουργήσει το Stray και το What Remains of Edith Finch, καθώς παραιτήθηκαν όλοι!

An Everyday Story: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Η Cactus production ανακοίνωσε με ένα trailer την κυκλοφορία του An Everyday Story στο Steam, στις 25 του Σεπτέμβρη.

The Crew 2: Αγοράστε το τώρα με 1€

Το The Crew 2 βρίσκεται για μερικές μέρες σε έκπτωση 98% στο Steam, με την τιμή του να είναι μόλις 1 ευρώ!

PS5 Pro: Ανακοινώθηκε επίσημα από τη Sony

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα το PS5 Pro, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 7 Νοέμβρη με τιμή από $699.99 και έχει 45% μεγαλύτερη ταχύτητα από το PS5.

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα