MusicLiveAthensRocks: Ακυρώνεται η ημέρα των Queens Of The Stone...

AthensRocks: Ακυρώνεται η ημέρα των Queens Of The Stone Age

-

Οι Queens of the Stone Age ανακοίνωσαν την ακύρωση αρκετών συναυλιών, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα το AthensRocks να ακυρώνει την μια μέρα του.

Ο λόγος της ακύρωσης είναι πρόβλημα υγείας του Josh Homme, ο οποίος πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο άμεσα.

Φυσικά όσοι έχουν εισιτήρια για τη συγκεκριμένη μέρα του φεστιβάλ, θα πάρουν πίσω τα χρήματα τους, ή μπορούν να τα αλλάξουν σε άλλη μέρα όσο υπάρχει διαθεσιμότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των διοργανωτών:

Σε συνέχεια της επίσημης ανακοίνωσης των QUEENS OF THE STONE AGE, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η πρώτη φεστιβαλική μέρα του AthensRocks το Σάββατο 27 Ιουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και θα έχει ολοκληρωθεί εντός 20 εργάσιμων ημερών.

Οι κάτοχοι των ηλεκτρονικών εισιτηρίων θα πιστωθούν το αντίτιμο των εισιτηρίων τους αυτόματα το χρονικό διάστημα που προαναφέραμε, χωρίς να χρειαστεί κάποια ενέργεια από μέρους τους.

Οι κάτοχοι των hard copy εισιτηρίων θα μπορούν να εξαργυρώνουν το εισιτήριό τους στα φυσικά σημεία προπώλησης (Monsterville: Αγίας Ειρήνης 13, Μοναστηράκι, τηλ.: 21 0364 8180, Metal Era: Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Αθήνα, τηλ.: 21 0330 4133) αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου και για 20 εργάσιμες ημέρες.

Αν κάποιος κάτοχος εισιτηρίου επιθυμεί αντί εξαργύρωσης να παρακολουθήσει τη δεύτερη φεστιβαλική μέρα του AthensRocks στις 2 Αυγούστου όπου θα εμφανιστούν οι LENNY KRAVITZ, SLEAFORD MODS, THE LAST INTERNATIONALE, ILIAS BOGDANOS & INCO μπορεί να το κάνει στέλνοντας σχετικό mail στο [email protected]

Η ανακοίνωση από το ίδιο το συγκρότημα:

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
mrpc
mrpchttps://geekdom.gr
A lazy software developer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Επερχόμενα Live

Τελευταία Άρθρα

Lenny Kravitz: Εμφάνιση στην Ελλάδα για το AthensRocks 2024

Το AthensRocks ανακοίνωσε την εμφάνιση του Lenny Kravitz στην Αθήνα, στο Athens Olympic Complex, στις 2 Αυγούστου 2024.

Ghost, Rotting Christ, Candlemass – Ανταπόκριση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το AthensRocks Festival 2023, στο οποίο εμφανίστηκαν οι Candemass, οι Rotting Christ, οι Ghost και οι Typhus.

Queens of the Stone Age: Κυκλοφόρησαν το νέο album

Κυκλοφόρησε χθες το νέο album των Queens of the Stone Age, με τίτλο "In Times New Roman...".

Queer Con

Το Queer Con είναι ένα νέο φεστιβάλ για την queer τέχνη, αισθητική, ποπ κουλτούρα και ορατότητα, το οποίο διοργανώνεται για πρώτη φορά φέτος.

Ο Clinton Liberty (House of the Dragon) στο Fantasy Festival 2K24!

Το Fantasy Festival 2K24 ανακοινώνει με ενθουσιασμό την παρουσία του ταλαντούχου ηθοποιού Clinton Liberty ως επίτιμου καλεσμένου.

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα