MoreBooks/ComicsΑνταπόκριση της παρουσίασης του Rock 'N' Roll Rules OK?...

Ανταπόκριση της παρουσίασης του Rock ‘N’ Roll Rules OK? vol.II

-

Βρεθήκαμε χθες στην παρουσίαση του βιβλίου (του δεύτερου κατά σειρά): Rock’N’Roll Rules OK? vol.II του Μιχάλη – Mike – Πούγουνα στο Bar Closer.

Την παρουσίαση προλόγισαν ο Γιώργος Σκαρλάτος μουσικός (ex Magic de Spell, νυν Art Telephaths) και ο Βαγγέλης Χαλκιάς, ραδιοφωνικός παραγωγός.

Τη βραδιά έκλεισε υπέροχα το ακουστικό live των New Zero God.

Αν είσαι λάτρης λοιπόν – και όχι μόνο – της καλής μουσικής και όλων αυτών των προσωπικοτήτων που την καθόρισαν και θεμελίωσαν είδη μουσικών (και ανθρώπων) όπως ο Ian Fraser Kilmister (aka Lemmy), οι Hawkwind και φυσικά οι The Damned δεν έχεις παρά να το διαβάσεις και να έχεις άλλο ένα βιβλίο του συγγραφέα όπου θα σου δώσει πληροφορίες για τις μουσικές που έχεις επιλέξει να σε συντροφεύουν στα ακούσματα της ζωής…

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Στο Περιθώριο και μπορείτε να το βρείτε και στο επίσημο bandcamp των New Zero God.

Μερικές φωτογραφίες από την παρουσίαση:

Καλή (μουσική και όχι μόνο) ανάγνωση!

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Athens Art Book Fair 2024

Το διεθνές φεστιβάλ καλλιτεχνικών εκδόσεων Athens Art Book Fair 2024 επιστρέφει στις 4 - 5 - 6 Οκτωβρίου στη Στοά Τρίστρατο.

Books n’ Beer 2024 – Ανταπόκριση

Το τριήμερο που πέρασε πραγματοποιήθηκε το τέταρτο Books n' Beer στο Πεδίον του Άρεως, ένα από τα αγαπημένα μας πλέον καλοκαιρινά event.

Το comic Περίπου Άνθρωπος στο Books n’ Beer 2024 

Η πρώτη κυκλοφορία του Περίπου Άνθρωπος από την εκδοτική Comicdom Press, θα γίνει την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο φεστιβάλ, books n' beer 2024

Books n’ Beer 2024

Το Books n' Beer, ένα από τα πιο πρωτότυπα φεστιβάλ βιβλίου, θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Πεδίον του Άρεως, στις 7-8-9 Ιουνίου 2024.

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα