GamesGaming NewsGenshin Impact Update 4.7

Genshin Impact Update 4.7

-

Με τον καινούργιο live stream του update 4.7 του Genshin Impact, οι παίκτες διαθέτουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις αλλαγές στο παιχνίδι με κάθε λεπτομέρεια που θα ισχύσουν από τiς 5 Ιουνίου.

Banners Event Wish Phase 1

Σε πρώτη φάση των wish banners των χαρακτήρων οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν τον πεντάστερο   Alhaitham του στοιχείου Dendro που έκανε την εμφάνιση του και σε προηγούμενα event banners. Ακόμη, η νέα πεντάστερη χαρακτήρας Clorinde από την Fontaine με το στοιχείο του Electro αποτελεί μια ακόμα επιλογή για να τοποθετηθεί στην συλλογή και τις ομάδες των παικτών. Πέρα από τους δύο πεντάστερους χαρακτήρες θα συνοδεύονται από τον καινούργιο τετράστερο χαρακτήρα Sethos με το στοιχείο του Electro από την Sumeru.

Clorinde Playstyle Explained

H Clorinde είναι πενταστερή χαρακτήρας electro sword user και λειτουργεί μέσα στην ομάδα που θα την τοποθετήσει ο παίκτης με τον ρόλο του  κεντρικού dps. Την αγγλική της φώνη την υποδύεται η  Crystal Lee και την Ιαπωνική η Yui Ishikawa. Η Clorinde ως μια πρωταθλητρια μονομάχος της Fontaine είναι διαθέτει τον ρόλο να προσφέρει μια τελευταία ευκαιρία σε κατηγορούμενους του δικαστηρίου της Fontaine να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και την τιμή τους σε μονομαχία. Με βάση την εξελιξη της ιστορια παρατηρούμε ότι η Clorinde εργάζεται αρκετά στενά με τον Iudex Neuvillette και την προηγούμενη Hydro Archon για την λύση πολλαπλών εγκληματικών υποθέσεων.

Normal attack: Με τον Normal Attack της  Clorinde διαθέτει την δυνατότητα πραγματοποιεί έως και πέντε συνεχόμενα χτυπήματα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Επίσης, το charge attack της επιτρέπει να χρησιμοποιήσει το Pistolet της για να χτυπήσει τους εχθρούς της.

Versatile Elemental Skill: Η χρήση του Elemental Skill της Clorinde την βάζει σε Night Vigil State ενδυναμώνοντας τα Normal Attacks με το στοιχείο του Electro και προσφέροντας  διαφορετικές αλληλεπιδράσεις με το Bond of Life mechanic με βάση την περίπτωση που οι παίκτες θα το αξιοποιήσουν. Ακόμη, τα ενδυναμωμενα Normal Attacks ή αλλιως Swift Hunt της επιτρέπει να πυροβολήσει με το Pistolet της με βάση πόσο χαμηλά είναι τα Bond of Life stacks, με κάθε Bond of Life stack αντιστοιχεί σε μία βολή. Σε πλήρη ισχύ, οι βολές της με πιστόλι προκαλούν μπόνους ζημιές και διαπερνούν τους εχθρούς. Αυτό διαρκεί μέχρι να συγκεντρώσει αρκετό Bond of Life για να αποδυναμώσει τις επιθέσεις της στο Swift Hunt.Το Elemental Skill της Clorinde μετατρέπεται σε Impale the Night, επιτρέποντάς της να σπεύσει προς τα εμπρός, προκαλώντας ζημιά στους εχθρούς στο πέρασμά της και καθαρίζοντας τυχόν  Bond of Life stacks που βρίσκονται πάνω της. Επιπλέον, όταν έχει υψηλή ποσότητα Bond of Life τη στιγμή της χρήσης, αυτό ενδυναμώνει το Impale the Night, προκαλώντας περισσότερο damage και αυξάνοντας το damage AoE του dash.

Elemental Burst: Το Elemental Burst της Clorinde της επιτρέπει να σπάσει την περιοχή μπροστά της, προκαλώντας τεράστια ζημιά στους εχθρούς και δίνοντάς της ένα Bond of Life με βάση την αξία του Max HP της.

Sethos Playstyle Explained

   Ο Sethos είναι ένας επερχόμενος τετράστερος χαρακτήρας και χρήστης Electro Bow user. Επίσης, την αγγλική του φωνή την υποδύεται ο Zeno Robinson και την Ιαπωνική ο Chiba Shoya.Ο Sethos είναι ο θετός εγγονός του Bamoun, ο οποίος υπηρέτησε ως ο προηγούμενος αρχηγός του Ναού της Σιωπής. Ακολουθώντας την Ιεροτελεστία των Μονομαχιών, επί του παρόντος ηγείται του Ναού της Σιωπής ως ο νέος αρχηγός του. Ο Sethos είναι ένα από τα δύο όντα που εξουσιοδοτούνται από τα θραύσματα Ba του Hermanubis, με το άλλο να είναι ο Cyno. Αυτή η δύναμη τους δόθηκε κατά τη διάρκεια ενός πειράματος Temple of Silence που διεξήχθη σε αυτούς όταν ήταν παιδιά.

Charged shots: Ο Sethos έχει τη δυνατότητα να φορτίζει τις στοχευμένες βολές του στο Επίπεδο 2, το οποίο τον ακινητοποιεί, αλλά του επιτρέπει να πυροδοτεί διαπεραστικά μπουλόνια ηλεκτρονίων για να χτυπήσει πολλούς εχθρούς ταυτόχρονα, με το χρόνο φόρτισης να χαμηλώνει εάν καταναλώνει μέρος του Elemental Energy του. Αυτό το μέρος του kit του αναμένεται να χρησιμοποιηθεί κυρίως όταν το Elemental Burst του είναι πεσμένο, επιτρέποντάς του να τραβάει ακριβείς, θανατηφόρες βολές εναντίον εχθρών από το βεληνεκές.

- Advertisement -

Elemental Skill: Το Elemental Skill του Sethos τον κάνει να τρέχει προς τα πίσω από τον αντίπαλο, αφήνοντας ένα μικρό κύμα Electro DMG στην αρχή του ταμπλό και αναγεννώντας μια μέτρια ποσότητα Elemental Energy για αυτόν.

Elemental Burst: Το Elemental Burst του Sethos ενδυναμώνει τις Normal Attacks του με την ίδια ισχύ με τις Charged Shots του Level 2, επιτρέποντάς του να πυροβολεί πιο γρήγορες διατρητικές βολές χρησιμοποιώντας τις Normal Attacks του. Αυτό καθιστά επίσης τα Elemental Reactions εξαιρετικά ισχυρές εάν ο Sethos βρίσκεται σε αυτήν τη λειτουργία, αυξάνοντας σημαντικά την αποτελεσματικότητα αντιδράσεων όπως το Aggravate.

Banners Event Wish Phase 2

Στην δεύτερη φάση των wish banners των χαρακτήρων οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν την πεντάστερο  Furina του στοιχείου Hydro που έκανε και εκείνη την εμφάνιση της και σε προηγούμενα event banners. Ακόμη, η νέα πεντάστερη χαρακτήρας Sigewinne από την Fontaine με το στοιχείο του hydro αποτελεί μια ακόμα επιλογή για να τοποθετηθεί στην συλλογή και τις ομάδες των παικτών.

Sigewinne Playstyle Explained

Η Sigewinne ενεργεί ως επικεφαλής νοσοκόμα για το Fortress of Meropide, τη συνοριακή φυλακή του ίδιου του Fontaine, και συνεργάζεται με τον Wriothesley για να παρέχει πρώτες βοήθειες και συνολική υγειονομική περίθαλψη σε φύλακες, εργάτες και κρατούμενους.Αν και δεν είναι τόσο παρόμοια οπτικά, η Sigewinne είναι επίσης Melusine! Ένα από τα NPC στο Court of Fontaine το επισημαίνει αυτό και μάλιστα σημειώνει ότι η Sigewinne μοιάζει περισσότερο με άνθρωπο παρά με Melusine. Επίσης, την αγγλική της φωνή την υποδυεται η Sarah Williams και την Ιαπωνική η Hina Kino.

charged shots: Οι Normal Attacks της Sigewinne λειτουργούν ως κανονικές βολές με τόξο που αντιμετωπίζουν Φυσικό DMG κατά την πρόσκρουση. Εν τω μεταξύ,  Sigewinne’s Aimed Shots εκτοξεύει βλήματα που εκτοξεύουν το Hydro DMG σε αντιπάλους κατά την επαφή.

Elemental Skill: Sigewinne Elemental Skill της επιτρέπει να φορτίζει μια φούσκα που αναπηδά μεταξύ των αντιπάλων, θεραπεύοντας κάθε μέλος εκτός από τη Sigewinne για κάθε αναπήδηση που γίνεται, με τον αριθμό των αναπηδήσεων να εξαρτάται από το μέγεθος της φούσκας. Η Sigewinne έχει έναν mechanic όπου η ακύρωση οποιουδήποτε εφέ Bond of Life από τη Sigewinne της δίνει μπόνους αναγέννησης ενέργειας, επιτρέποντάς της να χρησιμοποιεί το Burst της πιο συχνά.

Elemental Burst: Μετά την απορρόφηση των σταγονιδίων Sourcewater, η Sigewinne μπορεί να επιλέξει να χρησιμοποιήσει το Elemental Burst της, το οποίο μεταφέρει συνεχή Hydro DMG σε μια περιοχή μπροστά της.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με το καινούργιο update του Genshin Impact, δείτε το video:

Ακολουθήστε μας στο Google News

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα του GeekDom.gr μέσα από το Google News.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Miaelin
Miaelin
Digital Artist, Twitch Art Streamer

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τελευταία Άρθρα

Toplitz Productions: Εκπτώσεις ως και 85% στο Steam

Αυτή την εβδομάδα η Toplitz Productions έχει μεγάλες εκπτώσεις που φτάνουν ως και στο 85%, στο τρέχων Steam Publisher Sale.

Zenless Zone Zero

Ένα νέο παιχνίδι, το Zenless Zone Zero, ήρθε από την  εταιρεία Hoyoverse φέτος στις 4 Ιουλίου του 2024 για μια νέα εμπειρία για τους λάτρεις αυτής της κατηγορίας παιχνιδιών.

Honkai: Star Rail 2.4 Update

Με την ανακοίνωση και την προβολή του special program για την version 2.4 του Honkai: Star Rail, η νέα έκδοση έρχεται στις 31 Ιουλίου του 2024 με καινούργιους χαρακτήρες, events, δώρα και νέο story quest.

Industry Giant 4.0 – πρώτο gameplay trailer

Η Toplitz Productions και η Don VS Dodo παρουσίασαν το πρώτο gameplay trailer του παιχνιδιού Industry Giant 4.0, αναβίωση της σειράς Giant.

Μην Χάσεις

Comicdom CON Athens 2024

Η Comicdom CON Athens, το μακροβιότερο διεθνές φεστιβάλ comics της Αθήνας, έρχεται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 17 ως 19 Μαΐου.

Zone01 Athens: Ενημέρωση των πρώτων υποψήφιων προγραμματιστών

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Check-In Event” στις νέες εγκαταστάσεις του Zone01 Athens στην Νέα Ιωνία.

Μπορεί να σου αρέσουν
προτεινόμενα για εσένα